The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Solid State Drives (SSD) > SSD Firmware Update

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #16  
Old 08-02-2015, 07:55 AM
feline1 feline1 is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 23
POST ID # = 793072
feline1 Reputation: 10
Default

Well, I'm on Windows 10 Pro (64 bit) now and the Corsair Toolbox still FAILS.

Corsair, you are rubbish!
Reply With Quote


  #17  
Old 08-02-2015, 08:02 AM
feline1 feline1 is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 23
POST ID # = 793074
feline1 Reputation: 10
Default

I also retried the v1.0 Toolbox. That still fails too! :)
Reply With Quote


  #18  
Old 08-20-2015, 04:59 PM
jimbilimbi jimbilimbi is offline
Registered User
jimbilimbi's PC Specs
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 1
POST ID # = 797120
jimbilimbi Reputation: 10
Default

Hi all, you must switch in bios to AHCI from IDE, i have the same prob.
Reply With Quote


  #19  
Old 12-11-2015, 10:20 PM
ranger203 ranger203 is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 1
POST ID # = 825147
ranger203 Reputation: 10
Default

I have a Corsair Neutron GTX 120GB with firmware 306. I had the same issue with update fails. No details, can't find a log. I did eventually get it to flash by removing it from the laptop and plugging it in USB using a SATA-to-USB adapter. MAKE SURE YOU PERFORM A BACKUP FIRST..... and ALWAYS!



Try #1: Booted up on Windows 10 64-bit with drive as AHCI: FAILED immediately

Try #2: Removed drive from laptop and connected to another Windows 10 64-bit as eSATA using AHCI: FAILED immediately.

Try#3: Same as Try #2, Windows 10 64-bit, but using a USB-to-SATA adapter: Ran through the progress bar then came up "FAILED". The drive was inaccessible. I let it sit for 60 seconds, and the drive became re-accessible. Then I waited another 60 seconds and power cycled the drive. It came up as firmware 311, upgraded from 306. I call it successful!

I hope this helps.
Reply With Quote


  #20  
Old 06-29-2016, 08:13 AM
feline1 feline1 is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 23
POST ID # = 860330
feline1 Reputation: 10
Default

Still failing for me today on the latest toolbox
Reply With Quote


  #21  
Old 10-29-2016, 09:39 AM
feline1 feline1 is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 23
POST ID # = 877178
feline1 Reputation: 10
Default

I guess this Corsair Toolbox is basically 'trollware'.
Reply With Quote


  #22  
Old 10-30-2016, 02:37 AM
ATOJAR ATOJAR is offline
Registered User
ATOJAR's PC Specs
 
Join Date: Dec 2014
Location: England
Posts: 3
POST ID # = 877246
ATOJAR Reputation: 10
Default

I have a Force LS SSD 120GB as a Win10 Pro x64 & apps drive only. Using the latest v1.2.4.2 Toolbox im having the same issue, update fails! Trying to update from S9FM02.6 to S9FM02.8.

Last edited by ATOJAR; 10-30-2016 at 02:40 AM.
Reply With Quote


  #23  
Old 10-31-2016, 07:21 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 18,607
POST ID # = 877372
Toasted Toasted Reputation: 104
Default

Assuming you have tried solutions on the forum, It may be best to contact technical support and see whether or not they can help you.

https://corsair.secure.force.com/

If you are not experiencing any problems with the SSD, then a firmware update really is not necessary.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.