The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x > CUE 1.x and 2.x RGB Profiles and Profile Discussions

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 04-21-2018, 10:51 PM
Dyldonic Dyldonic is offline
Registered User
Dyldonic's PC Specs
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 9
POST ID # = 951443
Dyldonic Reputation: 10
Default Commander pro installed and rgb wont work after pc was i sleep

If i restart pc rgb works if computer goes into sleep mode and awoken rgb does not work is there any fix for this?


  #2  
Old 04-22-2018, 12:31 AM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
iCue βeta Team Green
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 3,676
POST ID # = 951454
DevBiker Reputation: 69
Default

1) Please fill out your system details.
2) Are you using Link or iCue?
3) What is controlling your RGB? This is pretty wide open ... we've no idea what RGB you are referring to.
4) After wake up, did you log in?
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.



  #3  
Old 04-22-2018, 11:28 AM
Dyldonic Dyldonic is offline
Registered User
Dyldonic's PC Specs
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 9
POST ID # = 951498
Dyldonic Reputation: 10
Default

Using commander pro
icue
4 SP Fans rgb
After sleep then waking computer up rgb does not turn on
After a restart and putting pin in rgb works

Prior to commander install rgb lit up before pin number on restart or sleep wake up

Also specs are in my profile


  #4  
Old 04-22-2018, 12:50 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
iCue βeta Team Green
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 3,676
POST ID # = 951516
DevBiker Reputation: 69
Default

OK ... yes, this is a known issue for the SP fans with iCue. I know that they have been looking at it but not sure when the fix is coming.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.



 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.