The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 06-10-2018, 07:32 PM
yuppicide yuppicide is offline
Registered User
yuppicide's PC Specs
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 132
POST ID # = 958527
yuppicide Reputation: 10
Default Voice prompts gone

Corsair Void Wireless SE. Updated to CUE 2.24.50 awhile ago. Today (yesterday too I believe) the voice prompts are not working (mic on/off, charging, etc). So I can't tell if the mic is on or off.. or if the headset comes on or off.

This is a problem because the only real issue I've had since I have had the unit is that it doesn't always connect. Press power button, it would make do do do noise then nothing. Then you'd power off, back on and hope it connects again.
Reply With Quote


  #2  
Old 06-11-2018, 07:55 PM
yuppicide yuppicide is offline
Registered User
yuppicide's PC Specs
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 132
POST ID # = 958671
yuppicide Reputation: 10
Default

Also I just realized since there's no voice prompts I can't tell when the headset is low on power and it just shut off on me. :(
Reply With Quote


  #3  
Old 06-13-2018, 12:31 PM
Corsair Mint Corsair Mint is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 331
POST ID # = 958906
Corsair Mint Reputation: 14
Default

Hi yuppicide, can you check in Global settings to see if the option for Enable Voice Prompts is still checked for the headset?
Reply With Quote


  #4  
Old 06-17-2018, 11:24 PM
yuppicide yuppicide is offline
Registered User
yuppicide's PC Specs
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 132
POST ID # = 959555
yuppicide Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Corsair Mint View Post
Hi yuppicide, can you check in Global settings to see if the option for Enable Voice Prompts is still checked for the headset?
Yes, Enable Voice Prompts is checked.
Reply With Quote


  #5  
Old 06-19-2018, 06:24 PM
Corsair Mint Corsair Mint is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 331
POST ID # = 959892
Corsair Mint Reputation: 14
Default

When you disable and reenable Voice Prompts, does it say "Voice Prompts Activated" ? If not, can you try doing a repair through Add/Remove Programs?
Reply With Quote


  #6  
Old 06-20-2018, 09:13 PM
yuppicide yuppicide is offline
Registered User
yuppicide's PC Specs
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 132
POST ID # = 960104
yuppicide Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Corsair Mint View Post
When you disable and reenable Voice Prompts, does it say "Voice Prompts Activated" ? If not, can you try doing a repair through Add/Remove Programs?
Hey there.. restarted my computer and it started working again.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.