The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-08-2018, 08:33 PM
Burdinee Burdinee is offline
Registered User
Burdinee's PC Specs
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 1
POST ID # = 984444
Burdinee Reputation: 10
Default M65 RGB ELITE Change lift height

I just got the M65 RGB ELITE and I don't like the lift height on it and was wondering if it was possible to change it. I looked through the iCUE app and I couldn't find the setting to change it anywhere.
Reply With Quote


  #2  
Old 12-09-2018, 12:28 AM
stereo55 stereo55 is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 27
POST ID # = 984479
stereo55 Reputation: 10
Default

Its under Profiles/Performance/Angle snapping (lift height)
__________________
Sig in progress........"Please stand by"
Reply With Quote


  #3  
Old 12-09-2018, 10:45 PM
stereo55 stereo55 is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 27
POST ID # = 984617
stereo55 Reputation: 10
Default

*Well update on my software , the Profiles button is there , but now my Performance tab is missing along with any another tab or setting under the "Performance tab" menu .

So now I know why Burdines was asking about where the lift height setting was , because mine now is GONE along with any dpi setting; and this after only a single day of ownership for my M65 Pro .

If I have to reinstall the software for this to come back and if multiple settings again disappear in a day or so .... this mouse is getting returned asap !!!

(*firmware is up to date and was installed first thing before I even used the mouse , so that should not be the problem or reason for later disappearing settings)


Com'on Corsair you can do better than this ! I now know why many reviews hate the iCue software ......
__________________
Sig in progress........"Please stand by"

Last edited by stereo55; 12-09-2018 at 11:15 PM.
Reply With Quote


  #4  
Old 01-15-2019, 08:58 PM
Krupas Krupas is offline
Registered User
Krupas's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 9
POST ID # = 990059
Krupas Reputation: 10
Default

My M65 Elite has no "lift height" in options, and should have. Is it mice fault?
Reply With Quote


  #5  
Old 01-15-2019, 09:31 PM
c-attack c-attack is offline
Registered User
c-attack's PC Specs
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 7,280
POST ID # = 990065
c-attack c-attack Reputation: 103
Default

No, there is no lift height setting specifically for the M65 Elite. It should be under the Performance tab. I do not know if this is a physical design change or an unintentional omission in the software.
Reply With Quote


  #6  
Old 01-18-2019, 07:04 AM
Krupas Krupas is offline
Registered User
Krupas's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 9
POST ID # = 990363
Krupas Reputation: 10
Default

I found this information:
"Surface Calibration offers the possibility to change the lift-off distance according to the surface the mouse is being used on. I would suggest using this function because the mouse has a high LOD by default."
Reply With Quote


  #7  
Old 01-18-2019, 12:07 PM
c-attack c-attack is offline
Registered User
c-attack's PC Specs
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 7,280
POST ID # = 990385
c-attack c-attack Reputation: 103
Default

I am not sure. The surface calibration tool UI was recently redone (much better now). It's possible that wasn't the only change. However, all my other mice still have lift height settings in iCUE 3.11. This is something we may need Corsair to answer.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.