The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-08-2015, 02:41 PM
Abdulla Abdulla is offline
Registered User
Abdulla's PC Specs
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 8
POST ID # = 824484
Abdulla Reputation: 10
Question Can you use K95 RGB Macros without running CUE?

Hello,
I've just ordered a k95 RGB mx brown, and I really need to know if you could run macros without cue open in the background.
This is really important, I don't want to have the CUE window open whenever I want to press some macros.
Reply With Quote


  #2  
Old 12-08-2015, 02:45 PM
terabyte's Avatar
terabyte terabyte is offline
The Crazy Developer
terabyte's PC Specs
 
Join Date: Sep 2014
Location: Italy
Posts: 4,361
POST ID # = 824485
terabyte Reputation: 44
Default

You need to have CUE installed and running in background (tray icon) for the macros (or even lighting effects) to work.

You don't have to have the CUE window "open" on the desktop if that's what you're asking though. As long as it runs in background you're fine.
Reply With Quote


  #3  
Old 12-08-2015, 03:52 PM
Abdulla Abdulla is offline
Registered User
Abdulla's PC Specs
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 8
POST ID # = 824498
Abdulla Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by terabyte View Post
You need to have CUE installed and running in background (tray icon) for the macros (or even lighting effects) to work.

You don't have to have the CUE window "open" on the desktop if that's what you're asking though. As long as it runs in background you're fine.
I don't mean it running in the background unseen, I mean that I have to have the cue window open.
Reply With Quote


  #4  
Old 12-08-2015, 04:13 PM
Inheritance's Avatar
Inheritance Inheritance is offline
βetα Nayn Cat
 
Join Date: Jul 2013
Location: Somewhere in Texas
Posts: 5,208
POST ID # = 824502
Inheritance Reputation: 41
Default

Quote:
Originally Posted by Abdulla View Post
I don't mean it running in the background unseen, I mean that I have to have the cue window open.
nope the window doesnt need to be open
__________________
Colors of the RAINBOW shine so bright!
Come Join My Discord =(^.^)=
iCUE! Early Access [iCUE Guide]
Audio Spectrograph
Corsair USER Forums is NOT Corsair Tech Support
Reply With Quote


Reply

Tags
k70, k95 rgb, macro keys

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.