The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-12-2018, 11:31 PM
TikTak816 TikTak816 is offline
Registered User
TikTak816's PC Specs
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 10
POST ID # = 972519
TikTak816 Reputation: 10
Default 3 x LL120 not lighting up properly

I just finished my build today, and I'm having problems with my 3 LL120 fans. They are connected to a rgb hub connected to a lighting node pro. The problem is that only 2 of the center lights of fan #1 are responding to the iCUE software; the rest of the lights on the fans are staying green, orange, and red (fan 1, 2, and 3 respectively) and some of the lights are just completely off. Here is an album, where in the first picture the only lighting effect is lighting link static color, and in the second opacity is a zero and the fan should be completely dark. Any help would be greatly appreciated!
Reply With Quote


  #2  
Old 09-13-2018, 12:37 AM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
iCue βeta Team Green
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 6,946
POST ID # = 972524
DevBiker Reputation: 83
Default

What we really need to see is your lighting configuration in iCue to put this in context.

While you are here, though, make sure to take a look at the RGB FAQ in my signature.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote


  #3  
Old 09-13-2018, 12:43 AM
TikTak816 TikTak816 is offline
Registered User
TikTak816's PC Specs
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 10
POST ID # = 972525
TikTak816 Reputation: 10
Default

Here is the configuration, and the lighting controls for the respective pictures I took earlier.
Reply With Quote


  #4  
Old 09-13-2018, 12:59 AM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
iCue βeta Team Green
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 6,946
POST ID # = 972527
DevBiker Reputation: 83
Default

Have you tried rearranging the fans on the hub?

These fans work in a series for RGB ... so one bad fan can hose the rest of them. (This is detailed in the FAQ.)

Also, does Instant Lighting work at all?
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote


  #5  
Old 09-13-2018, 12:08 PM
TikTak816 TikTak816 is offline
Registered User
TikTak816's PC Specs
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 10
POST ID # = 972585
TikTak816 Reputation: 10
Default

My computer restarted all on its own a couple times, and for whatever reason at the end of it all the lights work now. Thanks for your help though!
Reply With Quote


Reply

Tags
ll120

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.