The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-16-2018, 12:00 PM
Vysse Vysse is offline
Registered User
Vysse's PC Specs
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 15
POST ID # = 945036
Vysse Reputation: 10
Default Syncing Corsair Link with Motherboard?

Is this ever going to be possible? I saw the Sync It demo but is that ever going to be a real thing?
Reply With Quote


  #2  
Old 03-16-2018, 01:04 PM
PJH's Avatar
PJH PJH is offline
Registered User
PJH's PC Specs
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 92
POST ID # = 945040
PJH Reputation: 14
Default

Hey, hey!

It is going to be a real thing. The Sync-it thread has a preview of the software in a screen grab Corsair posted. Check it out.
Reply With Quote


  #3  
Old 03-16-2018, 05:23 PM
Corsair CJ's Avatar
Corsair CJ Corsair CJ is offline
Corsair Employee
Corsair CJ's PC Specs
 
Join Date: Jul 2016
Location: Corsair HQ
Posts: 603
POST ID # = 945073
Corsair CJ Reputation: 42
Default

Quote:
Originally Posted by Vysse View Post
Is this ever going to be possible? I saw the Sync It demo but is that ever going to be a real thing?
Syncing with motherboard is much more difficult. The Sync It demo was a proof of concept and required special firmware from MSI to accomplish. We would like to get to that point in the future though.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.