The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE)

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 04-19-2017, 06:21 PM
cplifj cplifj is offline
Registered User
cplifj's PC Specs
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 49
POST ID # = 899928
cplifj Reputation: 10
Default dolby atmos win 10 creators update.

Will there be support for this windows function ?

it works on void usb headphones without CUE installed.
The moment Cue get's installed the surroundfunctions of win 10 dissappear.
This includes the removel of said dolby atmos possibility.

Without cue installed , the buttons on the headphones for surround and EQ dont work which is inconvenient but dolby atmos works.
Reply With Quote


  #2  
Old 10-14-2017, 10:44 AM
db87 db87 is offline
Registered User
db87's PC Specs
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 1
POST ID # = 923244
db87 Reputation: 10
Default

Second that!

Would be really nice if Atmos will be supported after the next CUE update...
Reply With Quote


  #3  
Old 11-08-2017, 01:22 PM
Perius Perius is offline
Registered User
Perius's PC Specs
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 7
POST ID # = 925733
Perius Reputation: 10
Cool

Concur.
Would even be willing to be paying a dolby atmos license if need be. (about 15$? )

If i buy this:
https://www.microsoft.com/en-us/stor...s/9n0866fs04w8
Will it work with drivers? Got the void headset

Last edited by Perius; 11-08-2017 at 01:25 PM.
Reply With Quote


  #4  
Old 11-10-2017, 02:04 PM
seefer seefer is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 2
POST ID # = 925938
seefer Reputation: 10
Default

Why do Windows 10 audio options become disabled with CUE installed? Is this by design or a bug?
Reply With Quote


  #5  
Old 11-22-2017, 07:51 PM
Dicehunter's Avatar
Dicehunter Dicehunter is offline
I Fight For The Users
Dicehunter's PC Specs
 
Join Date: Aug 2014
Location: EU
Posts: 326
POST ID # = 927394
Dicehunter Reputation: 16
Default

I can actually hear the difference when using the Windows Sonic For Headphones or the Dolby Atmos app and it's really good.

Would really like it if CUE allowed it.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.