The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Solid State Drives (SSD)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-11-2018, 02:38 PM
underdeath21 underdeath21 is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 2
POST ID # = 934922
underdeath21 Reputation: 10
Default Corsair Force LS-B 240GB SHOWING AS 120G ONLY

So installed like 2 weeks ago any Corsair Force LS-B SSD 240GB.now it shows up only as 120g.at first it showed up as a 240g ssd
i only installed gta 4,gta 3 and gta san andreas...
it should not be full so fast.but why it srinked to 120g only??
i tried reinstalling windows+games and still showing as 120g only.
i also unplugged ssd for 1 hour from pc and having same issue
Reply With Quote


  #2  
Old 01-12-2018, 08:19 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,337
POST ID # = 935011
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

Is the actual drive seen as a 120GB drive in UEFI? etc.

Tried using the SSD toolbox on another computer to secure erase the SSD?
Reply With Quote


  #3  
Old 01-12-2018, 10:51 AM
underdeath21 underdeath21 is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 2
POST ID # = 935055
underdeath21 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Toasted View Post
Is the actual drive seen as a 120GB drive in UEFI? etc.

Tried using the SSD toolbox on another computer to secure erase the SSD?
yes it shows up in uefi as 120g and i am 100%sure it was any 240g ssd,then i bought it.
i tried using at my old dell laptop and used ssd secure erase.still showing as 120g ssd.
also shows up as 120g in my dell laptop bios
Reply With Quote


  #4  
Old 01-13-2018, 02:58 AM
Corsair CJ's Avatar
Corsair CJ Corsair CJ is offline
Corsair Employee
Corsair CJ's PC Specs
 
Join Date: Jul 2016
Location: Corsair HQ
Posts: 618
POST ID # = 935179
Corsair CJ Reputation: 42
Default

Quote:
Originally Posted by underdeath21 View Post
yes it shows up in uefi as 120g and i am 100%sure it was any 240g ssd,then i bought it.
i tried using at my old dell laptop and used ssd secure erase.still showing as 120g ssd.
also shows up as 120g in my dell laptop bios
Could you humor me and post a screenshot of disk management with the SSD info displayed? It's odd that it'd show up as 240GB at first then drop down to half the advertised capacity. Disk management would show all space available on the drive (including anything that would be in other partitions or unallocated)
Reply With Quote


  #5  
Old 01-13-2018, 07:40 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,337
POST ID # = 935201
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

Or take a picture of the SSD sticker. That will confirm the SSD storage size.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.