The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Solid State Drives (SSD)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-23-2017, 11:21 AM
Donny! Donny! is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 1
POST ID # = 927460
Donny! Reputation: 10
Exclamation SATAFIRM S11 Error with Force Series LE200 120GB SSD

I need help regarding this SATAFIRM S11 Error

SSD was working fine since 6 months with my Asus Z270 F gaming motherboard then my mobo got dead and I received GA-Z270X-Gaming K5 in replacement and now I'm getting this error....

When for the first time i connected my SSD with the GA-Z270X-Gaming K5 motherboard windows normally booted up, this problem occurred when i wanted to reinstall the windows in it.


How to fix please help

Screens of error:

https://i.imgur.com/N5q9RDK.jpg

https://i.imgur.com/7pdJlrD.jpg

Last edited by Wired; 09-27-2018 at 03:09 PM.
Reply With Quote


  #2  
Old 11-24-2017, 06:46 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,337
POST ID # = 927534
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

Tried the drive on a different computer? Tried disconnecting power for a couple of minutes, etc?

You'll want to put in a support ticket with Corsair.
https://support.corsair.com/
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.