The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x > CUE 1.x and 2.x SDK

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #16  
Old 12-29-2017, 12:48 PM
micky2171 micky2171 is offline
Registered User
micky2171's PC Specs
 
Join Date: Dec 2017
Location: Durham, United Kingdom
Posts: 12
POST ID # = 932875
micky2171 Reputation: 10
Default

Odd, I can close the CS:GO console window with it, but cannot open it with the script.
The record part works though.

I will do a bit of research and find out why this doesn't work
  #17  
Old 12-29-2017, 12:58 PM
Mattii! Mattii! is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 10
POST ID # = 932877
Mattii! Reputation: 10
Default

with the macros of cue i can open the console.
if is one way to mix macro and openning programs it should work
  #18  
Old 12-29-2017, 01:02 PM
micky2171 micky2171 is offline
Registered User
micky2171's PC Specs
 
Join Date: Dec 2017
Location: Durham, United Kingdom
Posts: 12
POST ID # = 932880
micky2171 Reputation: 10
Default

Don't think thats possible :/ I think your just going to have to open the console and then click the button.

Unless anyone else on this forum can help you.
  #19  
Old 12-29-2017, 11:53 PM
hastegag hastegag is offline
Registered User
hastegag's PC Specs
 
Join Date: Dec 2016
Location: Northeast US
Posts: 804
POST ID # = 932951
hastegag Reputation: 20
Default

What game is this for? I just thought you wanted it “in general”

Either way you might be able to run a sequential second action with a delay inside of cue triggering this vbs

There are no in game scripts like “bind a dostuff” ?

Recording seems like a bindable game command?
  #20  
Old 12-30-2017, 01:40 PM
Mattii! Mattii! is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 10
POST ID # = 933015
Mattii! Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by hastegag View Post
What game is this for? I just thought you wanted it “in general”

Either way you might be able to run a sequential second action with a delay inside of cue triggering this vbs

There are no in game scripts like “bind a dostuff” ?

Recording seems like a bindable game command?
Counter Strike 1.6.
You can bind stuff.
  #21  
Old 12-31-2017, 05:23 PM
hastegag hastegag is offline
Registered User
hastegag's PC Specs
 
Join Date: Dec 2016
Location: Northeast US
Posts: 804
POST ID # = 933182
hastegag Reputation: 20
Default

https://gamebanana.com/scripts/6883

https://gamebanana.com/threads/206913

Maybe you can write a script to rename the demo files once they are recorded? Like on button press, take the recorded demo and rename it so the bind does not overwrite it? dunno
 

Tags
cue, macro, mice, system date

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.