The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Notices

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 10-10-2017, 10:35 AM
seraphiss seraphiss is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 1
POST ID # = 922826
seraphiss Reputation: 10
Default [Void SE Wireless] Not disconnecting properly

Hi,

Just wondering if this is normal.

(windows 10)

When I turn off my void wireless headset, it says powering off etc, and it's not connected in CUE, however, windows still thinks it's connected and it still shows up in the playback devices.

Normally, with my old wired usb headset, I would plug it in, and windows would automatically switch to the headset. Then when I unplugged the headset, it would disappear from the playback devices and the monitor speakers would kick back in.

With the void, I turn them on, then have to enable them as default device, then when I turn them off, I have to go back into playback devices and set my speakers as the default.

This is pretty damn annoying. Any way to change it so that it automatically picks the correct device?
Reply With Quote


  #2  
Old 10-10-2017, 12:51 PM
Corsair Nick Corsair Nick is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 407
POST ID # = 922837
Corsair Nick Reputation: 12
Default

This is normal because Windows is still detecting the USB dongle still attached to the system. If you want to have the headset switch to the speakers, you would need to unplug the dongle as well.
Reply With Quote


Reply

Tags
default, device, speakers, void, wireless

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.