The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > CORSAIR ONE

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #16  
Old 04-25-2018, 07:41 AM
PoseidonsChosen PoseidonsChosen is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 2
POST ID # = 951929
PoseidonsChosen Reputation: 10
Default

Thanks for posting this thread, I just received my C1 pro plus yesterday and spent a long while trying to troubleshoot my cable setup as a potential issue to a near identical experience. This has helped me identify what may be the culprit.

Was there ever a solution provided by Corsair for you?
Reply With Quote


  #17  
Old 04-25-2018, 02:22 PM
Corsair StormShadow's Avatar
Corsair StormShadow Corsair StormShadow is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 185
POST ID # = 952003
Corsair StormShadow Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by PoseidonsChosen View Post
Thanks for posting this thread, I just received my C1 pro plus yesterday and spent a long while trying to troubleshoot my cable setup as a potential issue to a near identical experience. This has helped me identify what may be the culprit.

Was there ever a solution provided by Corsair for you?
Are you having the exact same issue? What cable, monitor, and type of connection are you using?
Reply With Quote


  #18  
Old 04-25-2018, 06:46 PM
PoseidonsChosen PoseidonsChosen is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 2
POST ID # = 952059
PoseidonsChosen Reputation: 10
Default

Yes, though after a few short/very fast flickers the monitor puts itself to sleep for having no connection found. Only when above 60hz.

I have 3 Dell S2716DGs, two are running Displayport (came with the monitors) and the third is on HDMI. I have interchanged the cables and which port the monitors are connected to, the issue only persists for whichever monitor is connected to the topmost displayport.

Last edited by PoseidonsChosen; 04-25-2018 at 09:17 PM.
Reply With Quote


  #19  
Old 05-16-2018, 09:20 AM
streetchief streetchief is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 4
POST ID # = 954882
streetchief Reputation: 10
Default

Just got my corsair pro 1080ti. Set it up, and I too have occasional flickering of my screen at 120 and 144 Hz refresh, at native resolution of 2560 x 1440. I am using an Asus ROG PG278Q. I have a Cable Matters DisplayPort to DisplayPort. I observed flickering in both top and middle display ports, with and without GSYNC enabled. It seems that it does _not_ happen at 60 Hz. This sucks :( Going to pick up another cable later and see if that is the issue...

lot# 17445107

Last edited by streetchief; 05-16-2018 at 09:52 AM.
Reply With Quote


  #20  
Old 05-21-2018, 01:34 PM
Runamuck Runamuck is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 8
POST ID # = 955580
Runamuck Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by streetchief View Post
Just got my corsair pro 1080ti. Set it up, and I too have occasional flickering of my screen at 120 and 144 Hz refresh, at native resolution of 2560 x 1440. I am using an Asus ROG PG278Q. I have a Cable Matters DisplayPort to DisplayPort. I observed flickering in both top and middle display ports, with and without GSYNC enabled. It seems that it does _not_ happen at 60 Hz. This sucks :( Going to pick up another cable later and see if that is the issue...

lot# 17445107
I’ve had intermittent flickering (some severe, like 10 seconds of non stop flicker and sometimes requiring a reboot). This is using a Gsync enabled monitor LG 34UC89G-B ultrawide.

I did the following to address:

1) Bought shorter/new DisplayPort cables. 6ft, 4K and 144hz rated. This helped.
2) Popped off the fan on top and removed/reseated all extension cables to the 1080ti.


Since then, flickering is almost non existent, even after hours of heavy gaming.

I’m currently on top DP port. Had issues with both prior.
Reply With Quote


  #21  
Old 05-21-2018, 04:50 PM
streetchief streetchief is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 4
POST ID # = 955613
streetchief Reputation: 10
Default

Thanks for the info, I'll try this!
Reply With Quote


Reply

Tags
corsair one, corsair one pro, gpu, troubleshooting, video

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.