The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-18-2018, 10:21 PM
Calecat Calecat is offline
Registered User
Calecat's PC Specs
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 1
POST ID # = 973356
Calecat Reputation: 10
Default LL120 RGB Fans one not working properly

About a week ago I bought the three pack of LL120 RGB fans. Yesterday, after switching around some wires, one fan's RGB is not working. I've tried moving around the wires on the Hub, resetting the Lighting Node Pro, and resetting the iCue software.
Attached Images
File Type: jpg unnamed (2).jpg (751.3 KB, 74 views)
Reply With Quote


  #2  
Old 09-20-2018, 01:41 AM
ThePro.PR ThePro.PR is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 5
POST ID # = 973508
ThePro.PR Reputation: 10
Default

Does the fan spin? (Its only the RGB not working) or does it no work at all?

I bought a pair a few months ago and 1 of them stopped working a few weeks ago. Now after connecting a set of new RAM (Corsair RGP Pro) none of them are working correctly. They spin, but no RGB and now they dont apppear on the iCUE software (before even if one of them wasnt working, the RGB, they still appeard in iCUE).
Reply With Quote


  #3  
Old 09-20-2018, 05:11 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
iCue βeta Team Green
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 6,143
POST ID # = 973584
DevBiker Reputation: 83
Default

Quote:
Originally Posted by ThePro.PR View Post
Does the fan spin? (Its only the RGB not working) or does it no work at all?

I bought a pair a few months ago and 1 of them stopped working a few weeks ago. Now after connecting a set of new RAM (Corsair RGP Pro) none of them are working correctly. They spin, but no RGB and now they dont apppear on the iCUE software (before even if one of them wasnt working, the RGB, they still appeard in iCUE).
No Lighting Node Pro appearing in iCue? Or are the fans not on the channel in the Lighting Node Pro?
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote


  #4  
Old 02-08-2019, 02:43 AM
Irish Cowboy Irish Cowboy is offline
Registered User
Irish Cowboy's PC Specs
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 1
POST ID # = 993131
Irish Cowboy Reputation: 10
Default Any news on a fix for this?

Hey this exact same thing just happened to me. What did you end up doing? We never got the corsair icue link usb cable in our H115i box. I'm using the asus maximus xi code and everything was working perfectly until we switched some cables around to try and fix an LED node on the right fan that was stuck on a white led and wouldn't even change color with the rest of the LED's. even when they were pulsing different colors that one node would just stay white and not pulse. We tried to fix it by switching some cables out and now all of the LED's on that fan won't come back on. Called support and all they want to do is replace it instead of trying to figure out what happened. I'm worried this is just going to happen again.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.