The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-08-2019, 03:00 PM
djmarks djmarks is offline
Fully qualified Wingnut
djmarks's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 12
POST ID # = 993214
djmarks Reputation: 10
Question H150i Pro & Commander Pro problem

Hi again all!
I've looked through the pther posts regarding this issue and no one them work for me.
I've had the H150i pro working fine through icue since installed, but now I've just installed Commander Pro and RGB Lighting Hub and connected my H150i to the usb port on copro, icue doesn't see it the cooler!!
When I plug H150i back onto mb, it gets picked up fine in icue.

All fans and leds aer picked up fine in icue - just the cooler won't be seen when connected to copro. I've only 2 usb headers on my mb so when I connect corpo and cooler to mb, I cannot connect the usb front panel. Could the usb front panel usb connection be connected to copro where copro could just passthru usb signal for front panel?
If not, any suggestions for a fix?

As I wrote this, icue just updated itself - any chance the update might fix the problem? I'm asking cause I really don't want to open the box and re-connect cables again just to find out it was pointless.
Reply With Quote


  #2  
Old 02-08-2019, 05:55 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
iCue βeta Team Green
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 6,143
POST ID # = 993235
DevBiker Reputation: 83
Default

You could connect the front panel to the CoPro. But something seems off; your cooler should be detected, even on the CoPro.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote


  #3  
Old 02-08-2019, 08:41 PM
djmarks djmarks is offline
Fully qualified Wingnut
djmarks's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 12
POST ID # = 993263
djmarks Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by DevBiker View Post
You could connect the front panel to the CoPro. But something seems off; your cooler should be detected, even on the CoPro.
Thanks Devbiker!
I agree it should be detected but after looking through some similar threads on here, it unfortunately seems to be a problem that quite a few people have with copro not picking up coolers on the usb port!

But if I can connect the front panel to it and panel works, then I'll take that as a win!

Edit - tried to connect front panel to copro and stuck a usb stick in front panel to see if it'll get picked up -
Instead I got (in device manager) under usb device - port reset failed, and Device Descriptor Request Failed.
Does that look like a bad usb port on the copro? It happens on both of the ports

Last edited by djmarks; 02-08-2019 at 09:18 PM.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.