The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-10-2018, 08:31 PM
Nocreep Nocreep is offline
Registered User
Nocreep's PC Specs
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 4
POST ID # = 934788
Nocreep Reputation: 10
Default CUE 2 Not working (Void Pro Wireless)

[SOLVED] I installed my Cue 2 program and opened it. It worked. Until I plug in my USB for the Void Pros and it crashes. It works every time I unplug the USB, but as soon as I plug it in, it immediately crashes it after it realizes the Voids. Help me out, please. They work as headphones but CUE won't stay open with them plugged in.

I have tried:

Uninstalling
uninstalling with a deep cleaner
uninstalling and rebooting after every step

https://imgur.com/a/Cw8n0

Last edited by Nocreep; 01-11-2018 at 04:31 PM.
Reply With Quote


  #2  
Old 01-11-2018, 04:06 PM
Nocreep Nocreep is offline
Registered User
Nocreep's PC Specs
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 4
POST ID # = 934929
Nocreep Reputation: 10
Default

Update:
I have tried checking display scaling (Others said it fixed it)
UNplugging second monitor
Uninstalling Logitech
Uninstalling Razer synapse
Tried both CUE and CUE 2
Tried pleading to whatever headphone/software gods there are

Nothing is working.

For a little, it did open and worked for around 20 seconds. Then it crashed like before.
Please help me, I'm losing my mind.
Reply With Quote


  #3  
Old 01-11-2018, 04:30 PM
Nocreep Nocreep is offline
Registered User
Nocreep's PC Specs
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 4
POST ID # = 934932
Nocreep Reputation: 10
Default

SOLVED

I opened Events Viewer and looked closer at the error.
It was a .dll called qtaudio.dll
as soon as I deleted it, CUE was able to open and run functionally.

Corsair Tech now knows about it, as i fixed it while on the phone with them, so they should be able to diagnose the problem better.
Reply With Quote


  #4  
Old 05-14-2018, 09:33 PM
heypops3 heypops3 is offline
Registered User
heypops3's PC Specs
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 1
POST ID # = 954679
heypops3 Reputation: 10
Default Working as of 5/14/18

Worked for me thanks dude, 1 comment solved 3 months of me looking for this answer.
Reply With Quote


  #5  
Old 05-14-2018, 09:58 PM
Nocreep Nocreep is offline
Registered User
Nocreep's PC Specs
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 4
POST ID # = 954681
Nocreep Reputation: 10
Default

Glad I was able to help out! I wonder what caused our errors though. Enjoy the headset!
Reply With Quote


Reply

Tags
cue not working, help needed, usb, void pro wireless

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.