The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #16  
Old 01-13-2019, 12:59 AM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
iCue βeta Team Green
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 6,105
POST ID # = 989583
DevBiker Reputation: 83
Default

Quote:
Originally Posted by Holo321 View Post
This update ruined everything... In the last patch my ll fans started to be on 1000-1200rpm on quiet mode. I was about to send all these dumb fans back and never buy anything from corsair again. Then i found out that the only way to fix it was to restart the damn iCue Service. Now finally an update I thought... But guess what? They didnt fix the 1000-1200rpm ll120 quiet mode bug, and now you cant even fix it yourself with restarting the dumb iCue Service over and over again. My ears are about to get cancer and iCue is getting updates for future products... Anybody has this problem too?
Those LL fans ... are they connected to a Commander Pro? Any fan connected to a CoPro really needs to have a custom curve - the default curves are all going to be based on CPU temp and that's going to go all over the place ... and give you the behavior that you describe.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote
  #17  
Old 01-13-2019, 01:41 AM
Holo321 Holo321 is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 3
POST ID # = 989587
Holo321 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by DevBiker View Post
Those LL fans ... are they connected to a Commander Pro? Any fan connected to a CoPro really needs to have a custom curve - the default curves are all going to be based on CPU temp and that's going to go all over the place ... and give you the behavior that you describe.
thanks i created one. Just thought it was a bug because when i restarted the corsair service it worked on 900rpm. If i didnt it worked on 1500 for some reason.
Reply With Quote
  #18  
Old 01-13-2019, 01:58 AM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
iCue βeta Team Green
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 6,105
POST ID # = 989588
DevBiker Reputation: 83
Default

Quote:
Originally Posted by Holo321 View Post
thanks i created one. Just thought it was a bug because when i restarted the corsair service it worked on 900rpm. If i didnt it worked on 1500 for some reason.
And what temperature is it tied to? Of course, without system specs, we cannot provide any guidance on the best way to do that. However, there are plenty of comments on this forum if you look.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote
  #19  
Old 01-13-2019, 08:39 AM
Fregi Ventum Fregi Ventum is offline
Registered User
Fregi Ventum's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 1
POST ID # = 989625
Fregi Ventum Reputation: 10
Default

I can confirm that the update is allowing me to store hardware profiles on my M65 Pro RGB mouse once more. Thanks team!
Reply With Quote
  #20  
Old 01-13-2019, 09:08 AM
drcmclow drcmclow is offline
Registered User
drcmclow's PC Specs
 
Join Date: Mar 2018
Location: Germany NBG
Posts: 103
POST ID # = 989629
drcmclow Reputation: 8
Default

reinstalled it and it worked...
im using a i78700k with a onboard gpu and win10 18312!

still having the same errors ..
-dashboard is just black and is very laggy when opening or closing it (the fade in and fout out effekt is laggy)
-no more messages (osd) when changing profiles
-always commander pro message to update the driver (when i click update it comes
again after updating)
-icue right click for desktop icue area not showing up at all since last update..
-corsair strafe sometims gets freezs inside of icue and wont show up
Reply With Quote
  #21  
Old 01-13-2019, 11:27 AM
Croakk Croakk is offline
Registered User
Croakk's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 1
POST ID # = 989646
Croakk Reputation: 10
Default

Was hoping this update would resolve my Vengeance PRO RGB not showing up in iCUE but still no luck
Reply With Quote
  #22  
Old 01-13-2019, 11:48 AM
railgrinder railgrinder is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1
POST ID # = 989652
railgrinder Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by cplifj View Post
Beschrijving
Pad naar toepassing met fout: C:\Program Files (x86)\Corsair\CORSAIR iCUE Software\Corsair.Service.exe

Probleem met handtekening
Naam van probleemgebeurtenis: CLR20r3
Probleemhandtekening 01: Corsair.Service.exe
Probleemhandtekening 02: 3.11.0.28
Probleemhandtekening 03: 5c18ea7c
Probleemhandtekening 04: System.Management
Probleemhandtekening 05: 4.7.3190.0
Probleemhandtekening 06: 5b6947cb

.....

as shown, still the same problem when shutting down or rebooting windows 10. GOOD JOB.
Yeah, what a joke. I'm still experiencing this problem. Nothing fixed since the previous version even after all the numerous posts from other users.

I didn't expect to spend a lot of money to get errors from day one, but here we are.

Side note: This is on a clean install because I figured the previous installation might have been borked already. This only occurs after reboot/login on my end.

Code:
Fault bucket 1173126435735636453, type 5
Event Name: CLR20r3
Response: Not available
Cab Id: 0

Problem signature:
P1: Corsair.Service.exe
P2: 3.11.0.28
P3: 5c18ea7c
P4: System.Management
P5: 4.7.3190.0
P6: 5b6947cb
P7: 8a
P8: 51
P9: PSZQOADHX1U5ZAHBHOHGHLDGIY4QIXHX
P10: 

Attached files:
\\?\C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\Temp\WER3D66.tmp.WERInternalMetadata.xml

These files may be available here:
\\?\C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportArchive\AppCrash_Corsair.Service._76bcc4d0fc4185224344b63781b350fca256aee6_c5720d30_0b584844

Analysis symbol: 
Rechecking for solution: 0
Report Id: 9ad3bdb5-7cc4-4782-a8f3-cbb849a0c4f6
Report Status: 268435552
Hashed bucket: 777904e42454ea073047c8471ea489e5
Cab Guid: 0
Reply With Quote
  #23  
Old 01-13-2019, 06:12 PM
ilucha ilucha is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 16
POST ID # = 989724
ilucha Reputation: 10
Default

Since a few updates my H115i is not displaying the correct color.
If I set the color to solid white it shows pink instead, same goes for darker green etc.

Almost any color selected in iCUE shows a different color on the H115i (except for very few colors like red and pink).

Anybody can reproduce this?
Reply With Quote
  #24  
Old 01-13-2019, 06:39 PM
hails8tn hails8tn is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 1
POST ID # = 989730
hails8tn Reputation: 10
Question

so is the issue with the sidetone not reactivating when muting and unmuting the void pro wireless ever going to be fixed?
Reply With Quote
  #25  
Old 01-14-2019, 03:41 AM
Syberon Syberon is offline
Registered User
Syberon's PC Specs
 
Join Date: May 2018
Location: Russia
Posts: 99
POST ID # = 989788
Syberon Reputation: 12
Default

So sad that Vengeance RGB PRO still generate high CPU load in full software control mode, this update doesn't resolved this issue.
Reply With Quote
  #26  
Old 01-14-2019, 07:41 AM
cars10 cars10 is offline
Registered User
cars10's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 45
POST ID # = 989798
cars10 Reputation: 10
Default

copying hardware profiles to devices being broken is still not fixed??
Reply With Quote
  #27  
Old 01-14-2019, 08:35 AM
Ogmeg Ogmeg is offline
Registered User
Ogmeg's PC Specs
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 2
POST ID # = 989805
Ogmeg Reputation: 10
Default

Hi, before i update have you changed the lighting orientation on the pong effect ? im not up for re rearranging my system fans again. Could you please add a feature that allows us users to change the fan orientation in the software ? I don't want to take my system down from the shelf and start with cable managment again.
Reply With Quote
  #28  
Old 01-14-2019, 08:50 AM
Antixs Antixs is offline
Registered User
 
Join Date: May 2018
Posts: 12
POST ID # = 989806
Antixs Reputation: 10
Default

Fans have been sitting at 1500rpm when starting any video or game. 900rpm idle.

Started since new update was fine before reinstalled 3 times no effect also the restart iCue services do nothing.

Using commander pro and LL fan quiet mode
Reply With Quote
  #29  
Old 01-14-2019, 12:32 PM
ilucha ilucha is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 16
POST ID # = 989834
ilucha Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Ogmeg View Post
Hi, before i update have you changed the lighting orientation on the pong effect ? im not up for re rearranging my system fans again. Could you please add a feature that allows us users to change the fan orientation in the software ? I don't want to take my system down from the shelf and start with cable managment again.
Same problem here...
Reply With Quote
  #30  
Old 01-14-2019, 05:05 PM
Noxious89123 Noxious89123 is offline
Registered User
Noxious89123's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Location: United Kingdom
Posts: 3
POST ID # = 989889
Noxious89123 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Antixs View Post
Fans have been sitting at 1500rpm when starting any video or game. 900rpm idle.
...
Using commander pro and LL fan quiet mode
What makes you think this is not the correct behaviour? The provided "quiet" fan curve will increase the fan speed dependent on CPU temperature; when you're starting a video or game, your cpu temp is likely hitting the threshold for increasing fan speed.

Just set up a custom fan curve! It can be time consuming, but it'll give you the best compromise between noise and cooling for your specific system configuration.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.