The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cases

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-01-2018, 02:56 PM
r4ndom r4ndom is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 4
POST ID # = 983024
r4ndom Reputation: 10
Default Maximus XI Hero won't fit in case

Hey guys, check it out:

https://imgur.com/a/Y5k2P60

My new Maximus XI Hero motherboard won't fit in my Corsair Obsidian 500D SE case no matter how hard I try.

The standoffs just won't alone, it looks like the IO shield is too big for the opening in the back. No matter how hard I try to push it it just won't align and I don't know what to do, I'm worried I'll break it. Other people have had the same issue.

Does anyone have any advice on what to do? I'm so damn upset, will newegg even accept this as an issue if I need to return it? My very first build, I'm all excited then this happens... In case I can't fix it, can anyone recommend a comparable motherboard that will fit for sure?

Reply With Quote


  #2  
Old 12-03-2018, 12:56 AM
Manzo Manzo is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 1
POST ID # = 983295
Manzo Reputation: 10
Default

Hi I have Corsair 500d se rgb case and Asus hero mobo I manage to fit in but it took me some time to fit it in
Reply With Quote


  #3  
Old 12-04-2018, 11:25 PM
Tavers Tavers is offline
Registered User
Tavers's PC Specs
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 8
POST ID # = 983684
Tavers Reputation: 10
Default

I have the same board and same case. It took a bit of wiggling but I got it installed with no problems.
Reply With Quote


  #4  
Old 12-07-2018, 06:50 PM
Aryadeva Aryadeva is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 1
POST ID # = 984260
Aryadeva Reputation: 10
Default

I am having the same issue with the same motherboard and case configuration. Did you ever end up figuring it out? Or for those who have figured it out, what was the key to getting it to fit?
Reply With Quote


  #5  
Old 01-22-2019, 11:01 PM
Leonidas3234 Leonidas3234 is offline
Registered User
Leonidas3234's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 1
POST ID # = 991049
Leonidas3234 Reputation: 10
Default (Solved) Sorry for late reply

I have a different case but I had the same issue. After trying to force the preinstalled i/o shield I actually scratched up my board and chipped the plastic part of the i/o shield. I ended up just pressing it up to the opening rather than through. This required some pressure and the screws look slightly off at the top, but it is solid and thankfully still works like a charm. Without excessive scrutiny you wouldn't be able to tell, and it looks completely fine from the back of the case.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.