The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 06-25-2018, 02:56 PM
Tiberiusisgame Tiberiusisgame is offline
Bearded Customer
Tiberiusisgame's PC Specs
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 27
POST ID # = 960713
Tiberiusisgame Reputation: 10
Confused H80iGT missing from Link

The pump, LED, and attached fans will not show up in Corsair Link.

I should mention version info:
Windows 10 1803
Link 4.9.7.35 (latest)
Commander Mini Firmware 1.1.6 (not a Pro)
H80iGT CW-9060017-WW
AX860i

The H80iGT appears in the latest version of iCue but I run CUE 2.4.66 because iCue takes control of the H80iGT and removes control of my case LEDs since it does not support the Commander Mini. The H80iGT is attached directly to a USB 3.0 header, not through another device. It's always been this way and it used to work before I upgraded to iCue 3x, then regressed to regain LED control.

1. The installed drivers are from the Link software and list the device as Corsair USBXp Driver under the Universal Serial Bus controllers. If I uninstall the device and tell it to delete the drivers, then re-add it, it will appear as an H80iGT under Other Devices, with the yellow exclamation, but I cannot find drivers for it that it will accept. That includes the drivers listed at http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=155236.

The driver details are:

From Link and appear as Corsair USBXp Driver
C:\WINDOWS\System32\Drivers\SiLib.sys 24KB 11/02/2017
C:\WINDOWS\System32\Drivers\SiUSBXp.sys 19KB 11/02/2017

From the URL listed above under x64
SiLib.sys 33KB 06/25/2018
SiUSBXp.sys 19KB 06/25/2018

I know the connection is good and is recognized, the Commander works, iCue isn't interfering, so what am I missing?

Thank you in advance for any advice you can offer.
Reply With Quote


  #2  
Old 06-25-2018, 03:53 PM
Tiberiusisgame Tiberiusisgame is offline
Bearded Customer
Tiberiusisgame's PC Specs
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 27
POST ID # = 960729
Tiberiusisgame Reputation: 10
Default

FWIW, on the advise of another posting, I downgraded Link to 4.6.0.86 and the H80iGT reappeared, along with the temperature of my Samsung SSDs. I guess I'll just stick with this version.
Reply With Quote


  #3  
Old 06-25-2018, 06:54 PM
c-attack c-attack is offline
Registered User
c-attack's PC Specs
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 7,482
POST ID # = 960763
c-attack c-attack Reputation: 103
Default

That is going back a ways and there might be other things you miss out on. The drive temp removal was recent. My preference in your situation would be to go for the last of the 4.8 series (Link 4.8.3.8). That will have everything you want and it was also compatible with other monitoring programs while still supporting the hardware listed in your post.
Reply With Quote


Reply

Tags
h80igt, link

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.