The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-29-2017, 03:40 PM
BrandonNC BrandonNC is offline
Registered User
 
Join Date: May 2017
Posts: 1
POST ID # = 906126
BrandonNC Reputation: 10
Default Toggle Lighting Effects During Macro?

I've seen some similar threads but I can't seem to figure this out based on the responses in those threads. I'm not sure if the software version was different at the time or what.

I have a macro bound to one of the side keys on my Scimitar. The macro simply repeats the same keypress endlessly until pressed again, so it's a toggle macro.

I figured out how to create lighting effects that flash the side keys of the Scimitar different colors, but I'd like this to only happen while the macro mentioned previously is toggled on. Is there a way to do this with the current CUE software and a Scimitar?
Reply With Quote


  #2  
Old 06-02-2017, 12:49 AM
Finaldeath Finaldeath is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 16
POST ID # = 906465
Finaldeath Reputation: 10
Default

Set the start action to on key pressed and stop action to key press, first press will start the lighting effect and second press will turn it off, just set the effect to the key used for the macro.

I currently use this for warning flashes when i have capslock on and when i have numlock off. If the lighting effect ever gets flipped for whatever reason just toggle to basic and back (or swap profiles back and forth) and it will reset it.

This trick only works for single key macros however, not sure how to do it for macros that trigger when multiple keys are pressed at the same time (like alt+x for example).

Last edited by Finaldeath; 06-02-2017 at 12:52 AM.
Reply With Quote


1 members found this post helpful.
  #3  
Old 12-03-2018, 05:21 PM
JeffLo JeffLo is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 1
POST ID # = 983430
JeffLo Reputation: 10
Default

hello same thing here, I have a macro that toggles pressing a key, and I wanted to make a lightning that flashes and chages the color of the key so I knw if its toggled or not, but when I select lighting in that start setting I cant add or says none, sorry new to this
Reply With Quote


  #4  
Old 12-13-2018, 07:53 PM
jsm jsm is offline
Registered User
jsm's PC Specs
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 23
POST ID # = 985284
jsm Reputation: 10
Default Create another lightingeffect

I had the same problem.
Try to create different lighting-effects. For me the "full" effect works and is selectable in the macro-section.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.