The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-22-2019, 03:43 PM
dracojoaquin dracojoaquin is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 8
POST ID # = 991024
dracojoaquin Reputation: 10
Default icue sofware appears a red triangle

can someome help me? now in icue sofware appears a red triangle and not can control the heardphones but all are good sound and etc can someome helpme with this issue?
Reply With Quote
  #2  
Old 01-22-2019, 08:51 PM
Joey22688 Joey22688 is offline
Registered User
Joey22688's PC Specs
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 14
POST ID # = 991043
Joey22688 Reputation: 10
Default

Unplug and replug it back in. Seems to be an issue related to waking up from sleep mode as I have seen it happen on my mouse also.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-23-2019, 05:38 AM
dracojoaquin dracojoaquin is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 8
POST ID # = 991067
dracojoaquin Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Joey22688 View Post
Unplug and replug it back in. Seems to be an issue related to waking up from sleep mode as I have seen it happen on my mouse also.
yes i do that but some time later happens again and others times no jajaja
Reply With Quote
  #4  
Old 01-23-2019, 03:49 PM
svukelich svukelich is offline
Registered User
svukelich's PC Specs
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 7
POST ID # = 991117
svukelich Reputation: 17
Default

Check to see if your headphones have gone to sleep. There is a setting in icue to change the sleep time. This is most likely what is going on.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-26-2019, 03:08 PM
dracojoaquin dracojoaquin is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 8
POST ID # = 991457
dracojoaquin Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by svukelich View Post
Check to see if your headphones have gone to sleep. There is a setting in icue to change the sleep time. This is most likely what is going on.

where is the sleep mode option y try search it but i not find none
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.