The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 06-03-2018, 10:46 AM
CRz CRz is offline
Registered User
CRz's PC Specs
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 6
POST ID # = 957220
CRz Reputation: 10
Default No fan control

Hi,
I have a H100i and reciently got a AX1500i...

I always to keep Link up-to-date, lately I've noticed that the fan control stopped, I have not made any changes to fan profiles at all.
The default profiles are what I normally use...

One thing I did notice was when I change the fan profile the LED color change only... no change to the fan speed.

Another thing that I have today is that I'm only able to set the color to RED all other colors are LED=OFF... Can't say I'm in to the hole LED and pimping my rig. I just want a silent RIG that is cooled no matter the ambiant temp...

What's up, any ideas??

Rig Spec
--------------

Motherboard: Asus P9x79 Pro
PSU: AX1500i

CPU Cooler: H100i
Link: 4.9.7.35
Firmware: 1.1.3
Reply With Quote


 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.