The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-10-2018, 07:32 AM
sharogue sharogue is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 1
POST ID # = 972137
sharogue Reputation: 10
Default Void pro wireless surround low volume + static noise

Hi there

Since last night, when using my Void Pro, the volume became really low, I have to put everything on 100% to even hear something, and when I do that, I hear a relatively loud static noise from both ears. I have both updated CUE and checked if my firmware was up-to-date. I also tried re-installing CUE.

Any suggestions?

Last edited by sharogue; 09-10-2018 at 07:49 AM.
Reply With Quote


  #2  
Old 09-10-2018, 06:00 PM
Corsair Mint Corsair Mint is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 757
POST ID # = 972201
Corsair Mint Reputation: 31
Default

Hi sharogue, did anything else on your system update that may have affected the headset? You can try soft resetting the headset by holding down the mute button for 20 seconds.
Reply With Quote


Reply

Tags
help needed, issue, void pro rgb wireless

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.