The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #31  
Old 07-22-2017, 12:44 PM
Sondanal Sondanal is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 17
POST ID # = 912897
Sondanal Reputation: 10
Default

I confirm on full brightness it works. On no brightness it works.
But on low and middle brightness it doesn't.
Hope corsair will fix it !
Anyway big hugs to MJPvt_Grif for his "emergency fix" !!!
Have a great Week End.
Reply With Quote


  #32  
Old 07-24-2017, 07:52 PM
Corsair James's Avatar
Corsair James Corsair James is offline
iCUE Product Manager
 
Join Date: Oct 2013
Location: Fremont, CA
Posts: 4,384
POST ID # = 913213
Corsair James Reputation: 71
Default

Hi everyone, we may have a fix for this issue. If you would like to try the new FW, please PM me and I'll pass it over. Please note this is beta FW so it's not 100% yet (until we deploy) but if you're willing to try, I'd love to know the results.

Thanks.
__________________

iCUE - A CORSAIR Interface
https://www.corsair.com/us/en/icue
Reply With Quote


  #33  
Old 08-09-2017, 10:06 PM
MidnightDae MidnightDae is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 1
POST ID # = 915300
MidnightDae Reputation: 10
Default

Hello Corsair - I am also experiencing the same issue. But I did notice that if I turn the brightness all the way up that it doesn't happen as often. If it is off - low - med it constantly disconnects and reconnects. I am running v.10.18 firmware on keyboard, 2.15.83 on the Cue software and all win 10 updates are installed. I really like the keyboard and constantly game on my PC so I want to get this fix asap so this stops interfering with game play.
Reply With Quote


  #34  
Old 08-10-2017, 07:48 PM
Corsair James's Avatar
Corsair James Corsair James is offline
iCUE Product Manager
 
Join Date: Oct 2013
Location: Fremont, CA
Posts: 4,384
POST ID # = 915442
Corsair James Reputation: 71
Default

Quote:
Originally Posted by MidnightDae View Post
Hello Corsair - I am also experiencing the same issue. But I did notice that if I turn the brightness all the way up that it doesn't happen as often. If it is off - low - med it constantly disconnects and reconnects. I am running v.10.18 firmware on keyboard, 2.15.83 on the Cue software and all win 10 updates are installed. I really like the keyboard and constantly game on my PC so I want to get this fix asap so this stops interfering with game play.
We are releasing the FW tomorrow to everyone for a public release and will solve this problem permanently. Sorry for the long delays everyone but we got it up and running properly now.
__________________

iCUE - A CORSAIR Interface
https://www.corsair.com/us/en/icue
Reply With Quote


  #35  
Old 08-12-2017, 10:12 AM
Sondanal Sondanal is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 17
POST ID # = 915887
Sondanal Reputation: 10
Default

Hi there stil don't have seen the FW upgrade even if ive checked the FW upgrade... is that normal ???
Reply With Quote


  #36  
Old 08-13-2017, 11:16 AM
FunkyHaze FunkyHaze is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 6
POST ID # = 915998
FunkyHaze Reputation: 10
Default

Still no update out, Will it be released this week?
Reply With Quote


  #37  
Old 08-13-2017, 01:33 PM
rongtw rongtw is offline
Registered User
rongtw's PC Specs
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 47
POST ID # = 916011
rongtw Reputation: 10
Default

they said tomorrow 3 days ago ?
Reply With Quote


  #38  
Old 08-14-2017, 10:39 AM
Karlo_Med Karlo_Med is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 4
POST ID # = 916146
Karlo_Med Reputation: 10
Default K55 CUE problem

I bought K55 today and I have the same problem. I put it on max brightness and it works just fine but i would be happy if i could use it normaly!
P.S. sorry for my english i am not very good at it!

Last edited by Karlo_Med; 08-15-2017 at 05:34 PM.
Reply With Quote


  #39  
Old 08-14-2017, 03:23 PM
jaczdani jaczdani is offline
Registered User
jaczdani's PC Specs
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 2
POST ID # = 916183
jaczdani Reputation: 10
Default

Bought mine 4 days ago and have same problem as Karlo_Med. When adjusting colors or brightness in software, keyboard get disconnected. Not always right away, but eventually.

But even at full brightness, my keyboard won't always get detected when booting up pc. So I have to unplug -> plug-in to make it work.

If I do a reboot, the keyboard gets detected,


Have all windows updates, drivers up to date and keyboard software : v.10.18 which is latest available.
Reply With Quote


  #40  
Old 08-14-2017, 10:43 PM
Akspud93 Akspud93 is offline
Registered User
Akspud93's PC Specs
 
Join Date: Dec 2013
Location: USA, RI
Posts: 13
POST ID # = 916222
Akspud93 Reputation: 10
Default

K95 Platinum affected here.

Constantly looses link to CUE software. I am forced to unplug and plug the device back in.
I am also unable to have Corsair link see my AX1500i.

Any updates on a fix? I'm using the latest firmware on my keyboard and latest CUE version.
Reply With Quote


  #41  
Old 08-15-2017, 02:57 PM
joekr1 joekr1 is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 1
POST ID # = 916283
joekr1 Reputation: 10
Default

K55 here with the same issue.. How hard is this to fix? Let us roll back to a previous rev of firmware for crying out loud
Reply With Quote


  #42  
Old 08-16-2017, 06:39 AM
Karlo_Med Karlo_Med is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 4
POST ID # = 916341
Karlo_Med Reputation: 10
Default

I have just updated my firmware and it works perfectly for me so ithink that it is fixed!
Reply With Quote


  #43  
Old 08-16-2017, 08:17 AM
FunkyHaze FunkyHaze is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 6
POST ID # = 916354
FunkyHaze Reputation: 10
Default

FW fixed the issue for me working great now, Was also wondering will we be getting lighting link mode support for the K55 in the CUE.
Reply With Quote


  #44  
Old 08-16-2017, 08:39 AM
Akspud93 Akspud93 is offline
Registered User
Akspud93's PC Specs
 
Join Date: Dec 2013
Location: USA, RI
Posts: 13
POST ID # = 916359
Akspud93 Reputation: 10
Default

Can anyone confirm 1.07.123 is the newest firmware with the fix?
Cue version, 2.15.83
Reply With Quote


  #45  
Old 08-16-2017, 06:34 PM
Corsair James's Avatar
Corsair James Corsair James is offline
iCUE Product Manager
 
Join Date: Oct 2013
Location: Fremont, CA
Posts: 4,384
POST ID # = 916428
Corsair James Reputation: 71
Default

FW was finally released and should resolve all the issues. Please update through CUE.

As for lighting link on K55, its not possible sadly because lighting link requires per key lighting, something the K55 doesn't support (3 zone lighting).
__________________

iCUE - A CORSAIR Interface
https://www.corsair.com/us/en/icue
Reply With Quote


Reply

Tags
k55 cue dis/connecting

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.