The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #31  
Old 05-10-2018, 02:42 PM
Corsair Calico Jack's Avatar
Corsair Calico Jack Corsair Calico Jack is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 163
POST ID # = 954124
Corsair Calico Jack Reputation: 10
Default

It's a mouse pad, so a timeout function wouldn't really work here... Technically, the device is ALWAYS idle. You may just want to do as James suggested above, turn off power to the USB when the computer is idle in the BIOS. This should be possible to assign to just a single USB port if you are using a recent motherboard.
Reply With Quote


  #32  
Old 05-14-2018, 02:37 PM
RanmaHikari RanmaHikari is offline
Registered User
 
Join Date: May 2018
Posts: 1
POST ID # = 954626
RanmaHikari Reputation: 10
Default

Would it be possible, at the very least, to save the mousepad and headset holder color settings to a piece of hardware that CAN store profiles? Like the K95 or something?
Reply With Quote


  #33  
Old 05-14-2018, 04:14 PM
Leiän Leiän is offline
Registered User
Leiän's PC Specs
 
Join Date: May 2018
Posts: 9
POST ID # = 954649
Leiän Reputation: 10
Default

Are there any updates? I mean one big question...the default lighting effect (rainbowspiral) which is activated when there is no connection to the cue has to be stored anywhere too or not? so why is there no possible way to edit this default thing..i mean my PC i always turned on and I cant turn my USB ports off so when I lock it my K95 and my Glaive is a very dark red that it is not that light in my room and my mousepad is completely unstopable...not that cool
Reply With Quote


  #34  
Old 08-05-2018, 04:53 AM
damian001 damian001 is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 2
POST ID # = 967123
damian001 Reputation: 10
Default

Is there a firmware update for the ugly rainbow colors that default on lock screen? I want my mousepad to turn that ugly stuff off.
Reply With Quote


  #35  
Old 10-20-2018, 11:25 PM
NapalmYourMom NapalmYourMom is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 1
POST ID # = 977297
NapalmYourMom Reputation: 10
Default

This is incredibly annoying and disappointing. I feel like it should be a core function for all of these RGB devices to have on-board memory, especially considering their price! How can you make the unchangeable default option an epileptic's worst nightmare???


Frankly, I would not have invested in many of the Corsair CUE products had I known this is what I was in for.

MM800
ST100

If you can patch this in firmware, please do it.

Or maybe create an intermediary USB device that sits between the DUMB device and the computer than 'adds' non-volatile memory that can store a profile for the downstream device to use.

I feel like the only way to explain this is straight up laziness.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.