The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-12-2019, 12:03 PM
ArmenBDKN ArmenBDKN is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 1
POST ID # = 989486
ArmenBDKN Reputation: 10
Default Corsair Vengeance Pro dropping only some layers of audio

Hey guys,

I'm not really sure how to explain the problem I'm having with my Corsair Vengeance Pro headset. I have it connected to the Corsair ST100 RGB headset stand, and have my settings set to 7.1 surround mode.

I notice, however, that some layers of audio, usually on the left-hand side, seem to drop in and out. It's like ... let's say the background audio has five different instruments playing - I'll be able to hear four of them constantly, and one of them pops in and out over and over, but without rhyme or reason.

I'm not really sure what would cause this - sometimes I move the cord around and it'll pop back in, and sometimes when I move it around it'll drop a layer of audio. This doesn't happen in stereo mode, only 7.1. But I don't know if it's a cord issue because sometimes I'll sit perfectly still and it'll still drop in and out on one layer of audio without any predictability or reason.

Do I just have a defective headset? The same issue occurs when I plug the headset into the provided USB 3.1 dongle. Thanks in advance!
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.