The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software > iCUE Profiles

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-28-2018, 09:14 AM
myevilkeyboard myevilkeyboard is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 1
POST ID # = 987328
myevilkeyboard Reputation: 10
Unhappy Icue 3.10.125 not switching profile

I tried reinstalling and importing my profiles. Restarting the app only sometimes helps.

It is not switching profile automatically.

EDIT: It appears to work

Last edited by myevilkeyboard; 12-28-2018 at 09:22 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-28-2019, 09:34 AM
gamingking3 gamingking3 is offline
Registered User
gamingking3's PC Specs
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 53
POST ID # = 991653
gamingking3 Reputation: 10
Default

I need to gowngrade to this version of ICUE do u have the link thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.