The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cases

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-24-2018, 05:25 AM
Boriez Boriez is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 3
POST ID # = 986775
Boriez Reputation: 10
Default Spec-Omega RGB Black front panel cable missing

Hi all,

Last week I bought my Spec-Omega RGB Black, last weekend I set it all up. Everything went well when I was building the components in the case, up until I placed the front panel.
When I placed it, I noticed a really short female cable coming from the front panel. I assume it's for the front panel lightning. The question I have, though, is where can I put this? I assume I should put it in the Lightning Node Pro, but that's not the right fit. Also, it's way too short to go anywhere. Do I miss a cable what has to be put between the front panel and the Lightning Node Pro or should I do it a different way?

All of your help is much appreciated!
Reply With Quote


  #2  
Old 12-24-2018, 09:27 AM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
iCue βeta Team Green
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 6,105
POST ID # = 986789
DevBiker Reputation: 83
Default

Can you show us a picture of this cable?
There is a cable for the lighting that goes into Channel 1 of the included Lighting Node Pro. It's possible that you are also confusing the Lighting Node Pro with the RGB LED Fan Hub (common) ... check out the RGB FAQ in my signature to make sure you have the devices correct.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote


  #3  
Old 12-25-2018, 08:36 AM
Boriez Boriez is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 3
POST ID # = 986876
Boriez Reputation: 10
Default

Hi DevBiker, thanks for your reply.
Here's the link with the cable: https://imgur.com/a/GEzKRx0
I can't see where I should put it in. I'm sorry if it's an easy fix!
Reply With Quote


  #4  
Old 12-25-2018, 09:43 AM
Boriez Boriez is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 3
POST ID # = 986881
Boriez Reputation: 10
Default

I've got it! Someone on reddit gave me the answer. I just have to put it in a male connector in the front of the case. Fixed!
Reply With Quote


Reply

Tags
building, cable, rgb, spec-omega

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.