The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #16  
Old 10-15-2015, 03:28 PM
Tomandresen Tomandresen is offline
Registered User
Tomandresen's PC Specs
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 2
POST ID # = 814443
Tomandresen Reputation: 10
Default

After numerous failed tries with the smallest paperclip I could find, I was finally able to push the recessed button on the dongle using a small length of thin steel wire.

Depending on where you live, the standard size of paper clip might not be adequately small/thin to properly do this. If you hit the recessed button properly, you'll feel it depress. If this doesn't happen, you'll need to use something thinner, like the steel wire I used.
Reply With Quote


  #17  
Old 10-15-2015, 03:35 PM
killercola killercola is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 6
POST ID # = 814449
killercola Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Toasted View Post
Is the dongle in pairing mode? (Rapid flashing)
You can get it into pairing mode using a paper clip by inserting it into the small hole pressing the button under the L.E.D.

Once its in pairing mode (rapid flashing), press and hold the power button again until the headset pairs with the dongle.

Make sure the headset is off as well before pairing.
TY fixed for me
Reply With Quote


  #18  
Old 10-16-2015, 03:03 AM
coldblooded coldblooded is offline
Registered User
coldblooded's PC Specs
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1
POST ID # = 814562
coldblooded Reputation: 10
Big Grin Follow steps, very closely

Hi guys, i tried to connect like... 20 times without any luck. Then i figured out what i was doing wrong.

Do these steps:

1. Make sure your headset is OFF

2. Hold the reset button on the dongle (USB THINGY) in with a paperclip, earring or something else that will fit, until the dongle rapidly blinks.

3. Then hold the power button in on the headset UNTIL IT PAIRS <-- This is the keyword. I had to hold it for like... 15 seconds. Make sure to hold it in not only till the headset turns ON but until it PAIRS.

Regards.

coldblooded
Reply With Quote


  #19  
Old 10-16-2015, 05:44 AM
Wakelius Wakelius is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 1
POST ID # = 814578
Wakelius Reputation: 10
Default

^ works (:
Reply With Quote


  #20  
Old 10-16-2015, 06:42 PM
RetroMemory RetroMemory is offline
Registered User
RetroMemory's PC Specs
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 1
POST ID # = 814714
RetroMemory Reputation: 10
Default it really work, thanks.

Quote:
Originally Posted by Bruhno View Post
Can everyone who gets to this thread who has the issue but is not reading through it please do these following steps explained a few times over the forum before posting.

1. Find something you can put into the dongle (the wireless connector) and hold it in, in the little hole until it starts to RAPIDLY BLINK, not the slow searching light and it's the dongle, not the headset.
2. Make sure your headset is turned OFF before doing this next step.
3. While the dongle is blinking in fast repetition, HOLD the power button on the headset and it should pair with each other once again.

Has helped everyone who actually tried so far. Try it a few times if it fails.
i just do this by these steps, and it connect succefully, i haven't use it for couple of days and even think it was broken!
Reply With Quote


  #21  
Old 10-25-2016, 10:25 AM
Svartz677 Svartz677 is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 1
POST ID # = 876749
Svartz677 Reputation: 10
Default

Okay so this may sound noobish but how do i make sure my headset is off?
I have tried the pairing thing but my headset wont react to it, so the only thing i can think off is that it's still on... somehow

Last edited by Svartz677; 10-25-2016 at 10:32 AM.
Reply With Quote


  #22  
Old 10-29-2016, 05:45 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,350
POST ID # = 877159
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

If the headset is off, then the InfoMic and Side LEDS will not be on.

You can also tell if its off by the side led when you turn it off, it will flash red once to indicate it turning off and green for powering on, etc.
Reply With Quote


  #23  
Old 11-26-2017, 05:51 PM
Vandelay88 Vandelay88 is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 1
POST ID # = 927875
Vandelay88 Reputation: 10
Default Same issue

Hi

I have the same issue. Just bought brand new Corsair Void RGB pro

1. Tried resetting the usb stick +10 times(wont start blink fast)
2. Tried holding the on button for pairing on the headset, nothing happens.
I see the headset is blinking faster.
3. Tried upgrading the firmware and reinstalling the software (deleted the CUE folder in appdata aswell)
4. Tried the same routine all over again after the fw update. Nothing.

Seems like the USB stick is the problem?

Next for me will be delivering this in buying another headset. This is very dissapointing as I really liked these headset and they are super comfortable.

Hope you have a soulution for me.
Reply With Quote


  #24  
Old 11-27-2017, 07:36 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,350
POST ID # = 927941
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

Try putting the dongle into pairing mode on another computer/USB port. Make sure you are depressing the button.

There is a video reference available if you have not seen it yet.
http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=152550
Reply With Quote


Reply

Tags
pairing, void

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.