The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Power Supplies

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-30-2018, 08:15 AM
XG2703-GS XG2703-GS is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 3
POST ID # = 987562
XG2703-GS Reputation: 10
Default Corsair AX power cable question

sorry if this has been discussed. i am relocating to the uk and would like to know if a simple power cable swap will allow me to power my rig.
my AX860 (CP-9020044-NA) came with this nema plug


if i could get my hands on a C13 UK like this image, is it ok? it's printed on the PSU 100-240V so my uneducated guess says should be fine but im not sure.
thanks for reading
Reply With Quote


  #2  
Old 12-30-2018, 01:21 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
iCue βeta Team Green
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 6,091
POST ID # = 987582
DevBiker Reputation: 83
Default

Yes, the PSUs are auto-switching. And you'll get better efficiency from 220V.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.