The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-05-2015, 03:20 AM
T1359 T1359 is offline
Registered User
T1359's PC Specs
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 3
POST ID # = 793663
T1359 Reputation: 10
Default Profiles on 2 different keyboards

Did a quick search and couldn't find anything on the topic, but I'm curious...

I bought 1 K95 RGB and loved it so much that I was hauling it to and from work each day. I just finished my new PC setup @ home so I decided I want to keep my current K95 @ home, but @ work I have a lot of profiles setup for making my work a little easier. I went through hours of cable management on my home system and really don't want to remove my K95 so I bought a second for work. Can I use the new K95 @ work and have it essentially "pick up" the profile settings that I was using or will I have to re-program all the macros? I would like to avoid both this and removing my older K95 due to all the cable management I've done.
Reply With Quote


  #2  
Old 08-05-2015, 06:25 AM
Rvh's Avatar
Rvh Rvh is offline
iCue βeta Team Pink!?
Rvh's PC Specs
 
Join Date: Nov 2014
Location: Europe, The Netherlands
Posts: 982
POST ID # = 793685
Rvh Reputation: 10
Default

You could just export profiles and take them with you to work on a USB and import the profiles there.
Alternatively you can upload the profiles somewhere to something like one drive (it's free)

Like you probably can copy/paste actions (macros) from the appdata and move them into the appdata at work where you can re-assign macros to keys.

Or just be lazy and copy paste the entire HID folder in appdata to your work.
Not sure if that works though never tried.

Last edited by Rvh; 08-05-2015 at 06:30 AM.
Reply With Quote


  #3  
Old 08-05-2015, 12:36 PM
Jkraghify's Avatar
Jkraghify Jkraghify is offline
*\(^0^)/*
Jkraghify's PC Specs
 
Join Date: Jan 2015
Location: Salinas CA
Posts: 951
POST ID # = 793767
Jkraghify Reputation: 10
Default

I use two K95 RGB keyboards (one at work and one at home) and as long as your profiles are in CUE you're good. That being said, I've not tried this with the new CUE 1.8 update because I have an M65 RGB I would like to control.
__________________
K95 and K70 RGB keyboard cover mod! Make your own :D
Glorious Build Log - Atom14
K95 RGB [SDK Project] Binary Clock
Reply With Quote


Reply

Tags
k95, keyboard, profiles, rgb

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.