The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-08-2015, 02:08 PM
robinexbi robinexbi is offline
Am the king
robinexbi's PC Specs
 
Join Date: Jan 2015
Location: sweden
Posts: 1
POST ID # = 751873
robinexbi Reputation: 10
Default Multiple profiles in one with no conflicts?

Hello, everytime i import a profile it shows me that it has been a conflict between lights/actions and asks me to add as new or update. and after solving the problem either way, i can only have limited amount of profiles. is there a way to put all of these profiles i imported into only one profile somehow and making them work all together without any conflicts? if its possible can someone please edit it and re-send it to me? i'd appreciate all the help
Attached Files
File Type: zip k95 RGB profiles.zip (351.4 KB, 142 views)
Reply With Quote


  #2  
Old 01-09-2015, 10:42 PM
Corsair James's Avatar
Corsair James Corsair James is offline
iCUE Product Manager
 
Join Date: Oct 2013
Location: Fremont, CA
Posts: 4,423
POST ID # = 752272
Corsair James Reputation: 75
Default

We have seen an issue with K95 and profiles made outside of CUE. 1.3.91 (released today) will solve some of it and we're looking into a more permanent fix to pass on to Zheren so he can modify those profiles correctly to rid the error completely.
Reply With Quote


  #3  
Old 01-10-2015, 10:01 AM
piiman piiman is offline
Registered User
piiman's PC Specs
 
Join Date: Jun 2014
Location: Sarasota Florida
Posts: 472
POST ID # = 752364
piiman Reputation: 20
Default

Quote:
Originally Posted by robinexbi View Post
Hello, everytime i import a profile it shows me that it has been a conflict between lights/actions and asks me to add as new or update. and after solving the problem either way, i can only have limited amount of profiles. is there a way to put all of these profiles i imported into only one profile somehow and making them work all together without any conflicts? if its possible can someone please edit it and re-send it to me? i'd appreciate all the help
Convert them to "Modes" and them you can import them all under one profile.
Reply With Quote


Reply

Tags
k95 problem, k95 utility engine, profiles

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.