The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Alternate Language Support >  Portuguese Language Support > Refrigeração (Cooling)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-16-2018, 01:41 PM
leoamorim33 leoamorim33 is offline
Registered User
leoamorim33's PC Specs
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 1
POST ID # = 940959
leoamorim33 Reputation: 10
Default Fans Corsair HD 120 Nao acendem os Leds

Estou tendo problemas com os leds RGBs dos meus fans. Tenho um corsair commander pro, que controlo pelo corsair link, porem somente uns dos fans esta funcionando como consta nas imagens. As vezes algumas luzes individuais acendem e depois apagam.
Attached Images
File Type: jpg forum corsair.jpg (113.3 KB, 158 views)
File Type: jpg forum corsai 2.jpg (160.8 KB, 139 views)
File Type: png corsair forum 3.png (1.03 MB, 138 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 03-27-2018, 10:12 PM
gutosattler gutosattler is offline
Registered User
gutosattler's PC Specs
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 2
POST ID # = 947032
gutosattler Reputation: 10
Default

Boa noite amigo. Tenho o H150i PRO RGB, os fans funcionam mas não acendem os leds também. Já reinstalei o LINK mas nada de funcionar.
Reply With Quote
Reply

Tags
commander pro, cooling control, corsair link 4, hd 120 rgb

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.