The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-06-2019, 04:34 PM
Ranis Ranis is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 1
POST ID # = 988544
Ranis Reputation: 10
Default H115i RGB Platinum Doesn't Fit MEG Z390 ACE

I recently bought a new MSI MEG Z390 ACE motherboard and an H115I Platinum cooler for it, because this cooler is listed on the compatibility listings and pcpartpicker confirmed compatibility.

The mounting bracket doesn't align the motherboard. It's off 2-3 millimeters, but it's just enough to not be able to mount. Googling hasn't helped so I've turned here for assistance. Has anyone else had this issue?
Reply With Quote


  #2  
Old 01-06-2019, 06:50 PM
Krokarn Krokarn is offline
Registered User
Krokarn's PC Specs
 
Join Date: Aug 2015
Location: Sweden
Posts: 168
POST ID # = 988565
Krokarn Reputation: 10
Default

Please post a picture of what is not doesn't fit, all Z390 has the same cpu sockets.
Reply With Quote


  #3  
Old 01-06-2019, 11:21 PM
keerf keerf is offline
Registered User
keerf's PC Specs
 
Join Date: May 2005
Posts: 15
POST ID # = 988609
keerf Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Ranis View Post
I recently bought a new MSI MEG Z390 ACE motherboard and an H115I Platinum cooler for it, because this cooler is listed on the compatibility listings and pcpartpicker confirmed compatibility.

The mounting bracket doesn't align the motherboard. It's off 2-3 millimeters, but it's just enough to not be able to mount. Googling hasn't helped so I've turned here for assistance. Has anyone else had this issue?
Might want to make sure you have the holders on the bracket pushed all the way down. When you push them down they click into place. I realized that at first when I was trying to mount the bracket and it wasn't going in.
Reply With Quote


  #4  
Old 01-14-2019, 01:28 AM
Sdhiker Sdhiker is offline
Sdhiker
Sdhiker's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Location: San Diego
Posts: 3
POST ID # = 989779
Sdhiker Reputation: 10
Default

I was also having this issue when installing it on my Gigabyte board before I finally came across some information that the holes on the X bracket are adjustable.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.