The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x > CUE 1.x and 2.x SDK

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #46  
Old 02-17-2016, 11:59 PM
Tyzam1 Tyzam1 is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 3
POST ID # = 837690
Tyzam1 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Rek1 View Post
Maybe don't check "Enable SDK"?
No Enable SDK NEEDS to be enabled. I just went through testing this. I get the exact error if I have it unchecked.
  #47  
Old 02-19-2016, 04:20 PM
Tyzam1 Tyzam1 is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 3
POST ID # = 838031
Tyzam1 Reputation: 10
Default

Is there any way that you can move the equalizer over to the right 3 columns for the RGB STRAFE? Is there a way to do that because all the low end stuff is cut off and I'd rather see that than the high end stuff that's rarely ever used. Even if you wouldn't like to implement it in your main version, could you help me modify it so it does this?
Thanks, and continue working!
  #48  
Old 02-29-2016, 07:16 PM
Aelyn Aelyn is offline
Registered User
Aelyn's PC Specs
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 1
POST ID # = 839968
Aelyn Reputation: 10
Default

Thanks for the nice program! Iv used it for a while now and like it alot, but one problem.. Everytime i use it my mouse loses all lights and i have to set all my configurations again from cue..

I have Corsair Sabre RGB
  #49  
Old 03-23-2016, 03:50 PM
paradonym paradonym is offline
Registered User
paradonym's PC Specs
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 14
POST ID # = 843781
paradonym Reputation: 10
Default

What does BASS_ERROR_FORMAT mean? suddenly appeared on v1.3 and v1.2 - deleting %appdata% things of the visualizer doesn't work... As well as restarting the playback program...
Using Realtek ALC898 audio chip on an AMD-System with Windows 10 x64 with playback upscaled to 5.1 (if that helps) realtek drivers are up to date and their helper program is currently running
  #50  
Old 03-24-2016, 08:46 PM
AterialDawn's Avatar
AterialDawn AterialDawn is offline
Catgirl Enthusiast
AterialDawn's PC Specs
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 13
POST ID # = 843971
AterialDawn Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by paradonym View Post
What does BASS_ERROR_FORMAT mean? suddenly appeared on v1.3 and v1.2 - deleting %appdata% things of the visualizer doesn't work... As well as restarting the playback program...
Using Realtek ALC898 audio chip on an AMD-System with Windows 10 x64 with playback upscaled to 5.1 (if that helps) realtek drivers are up to date and their helper program is currently running
Probably because you're using 5.1 sound. I seem to have hardcoded it to 2 channels, i'll have a fix out soon.
  #51  
Old 04-24-2016, 09:32 PM
Matt1405 Matt1405 is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 1
POST ID # = 848897
Matt1405 Reputation: 10
Default Help?

So I love this profile buy I have no idea how to make it work I downloaded the file and ran the installer but it says No devices Selected? Can you tell me how to install it please!
  #52  
Old 04-29-2016, 12:28 AM
delslow delslow is offline
Registered User
delslow's PC Specs
 
Join Date: Jan 2015
Location: Buena Park, CA
Posts: 104
POST ID # = 849641
delslow Reputation: 10
Default

Hi, what do I need to do to make it work on my new Rapidfire?
  #53  
Old 04-29-2016, 08:05 AM
krazykid's Avatar
krazykid krazykid is offline
βeta Team (Alex Krastev)
 
Join Date: Mar 2015
Location: San Jose, California
Posts: 2,871
POST ID # = 849677
krazykid Reputation: 30
Send a message via Skype™ to krazykid
Default

Quote:
Originally Posted by delslow View Post
Hi, what do I need to do to make it work on my new Rapidfire?
This likely does not support Rapidfire or Lux since they are new keyboards.
  #54  
Old 04-29-2016, 03:45 PM
Darth Affe's Avatar
Darth Affe Darth Affe is offline
//TODO add user title
Darth Affe's PC Specs
 
Join Date: Sep 2015
Location: UTC+1
Posts: 127
POST ID # = 849742
Darth Affe Reputation: 15
Default

As long as the rapidfire is supported by cue there shouldn't be any problems.
  #55  
Old 05-02-2016, 10:43 AM
orenthion orenthion is offline
Registered User
 
Join Date: May 2016
Posts: 1
POST ID # = 850201
orenthion Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Matt1405 View Post
So I love this profile buy I have no idea how to make it work I downloaded the file and ran the installer but it says No devices Selected? Can you tell me how to install it please!
Here is how to use this program:
  1. Download the newest version
  2. Download and Install microsoft .net framework 4.5
  3. Extract the zip file
  4. Save the extracted folder to permanent location (e.g. Desktop, Documents, Etc)
  5. Start up Corsair Utility Engine (CUE)
  6. Run CUE Audio Visualizer
  7. Right click the CUE Audio Visualizer icon on the notification bar (where the Date/Time are); If you don't see it, click the up arrow to expand icons.
  8. Select your preferences from there!

If you have any more questions just ask!
  #56  
Old 06-07-2016, 03:25 PM
pb_nerd pb_nerd is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 3
POST ID # = 856975
pb_nerd Reputation: 10
Default

hey this program is amazing. Please include a donation option in your next update so I can support you! One question though: how do I get it to run automatically on system startup? I don't want to have to open the program every time I use my computer. Thanks!
  #57  
Old 06-08-2016, 11:30 PM
delslow delslow is offline
Registered User
delslow's PC Specs
 
Join Date: Jan 2015
Location: Buena Park, CA
Posts: 104
POST ID # = 857207
delslow Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by orenthion View Post
Here is how to use this program:
  1. Download the newest version
  2. Download and Install microsoft .net framework 4.5
  3. Extract the zip file
  4. Save the extracted folder to permanent location (e.g. Desktop, Documents, Etc)
  5. Start up Corsair Utility Engine (CUE)
  6. Run CUE Audio Visualizer
  7. Right click the CUE Audio Visualizer icon on the notification bar (where the Date/Time are); If you don't see it, click the up arrow to expand icons.
  8. Select your preferences from there!

If you have any more questions just ask!
Definitely doesn't work for the Rapidfire.
  #58  
Old 08-04-2016, 02:19 PM
aijorgenson aijorgenson is offline
Registered User
aijorgenson's PC Specs
 
Join Date: May 2016
Posts: 6
POST ID # = 865759
aijorgenson Reputation: 10
Default

This software is great. The other alternative that I was using before wasn't very straight forward. This, you just start it up and use it.
  #59  
Old 11-08-2016, 10:19 PM
tamaith tamaith is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 1
POST ID # = 878407
tamaith Reputation: 10
Thumbs up Wow

thanks! this works great
  #60  
Old 01-10-2017, 11:05 AM
Halko Proude Halko Proude is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2017
Location: USA
Posts: 21
POST ID # = 886033
Halko Proude Reputation: 10
Default

Registered just to confirm that this works for the non-rgb Strafe :)

Use it on spectrum mode to watch the lights flicker up and down. I have to set the primary/secondary colors to red and/or white. Anything else fades the red lighting a bit, especially when set to black.

The only kind of "problem" I had, really, was that I was trying to fiddle with the sensitivity to make it so the lights are flickering on the entire keyboard from bottom to top on spectrum mode. Currently, my bottom row of keys stay constantly lit during a song if I want the bars to reach the top. I want the bars to "jump" completely from the bottom to the top. Could you possibly implement a setting to adjust the intensity of the visualizer bars in such a fashion?
 

Tags
k95 rgb, keyboard, music visualizer, sdk, visualizer

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.