The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cases

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-22-2018, 11:03 PM
Chuckls Chuckls is offline
Registered User
Chuckls's PC Specs
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 5
POST ID # = 941856
Chuckls Reputation: 12
Default 570x Mirror + CoPro woes (resolved)

Hey all,

First time post. I've recently purchased a 570x Mirror Black Edition and I'm having some difficulty getting all of the RGB portions to mesh with one another via Commander Pro.

Here's where I'm at.
RGB hub attached to CoPro via LED channel#1
3 HD120 fans. Fans attached to CoPro. RGB leads attached to the RGB hub. Those three work as intended.

Now I cannot for the life of me get the PSU Shroud and sails on the front to light up. I left them plugged into slot #4. CoPro does not see them.

I also cannot get the included SP120 fans (as exhaust) to light up. I see the fans inside CoPro, but when I attempt to modify the RGB lighting, the Fan#4-5 are grey'd out.
EDIT:Probably because the lighting hub has to be all HDs and you can't mix/match?

I have removed the SP120 3 button controller, due to having a CoPro.

Am I doing something wrong?

Last edited by Chuckls; 02-23-2018 at 07:47 PM.
Reply With Quote


  #2  
Old 02-23-2018, 05:00 AM
Zotty's Avatar
Zotty Zotty is offline
iCue βeta Team
Zotty's PC Specs
 
Join Date: Apr 2017
Location: South Staffordshire, England, UK
Posts: 1,749
POST ID # = 941881
Zotty Reputation: 49
Default

Quote:
Originally Posted by Chuckls View Post
EDIT:Probably because the lighting hub has to be all HDs and you can't mix/match?

Hi buddy,,,

First off go and have a read of this

http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=173880

Indeed your problem is that you are trying to mix fan types on the same RGB fan LED hub dude.. No can do.... You need two.. one for the SP fans and one for the HD fans. and the Case's RGB logo's are Classed as an SP RGB fan. so that goes to same hub as the SP fans RGB cables ;)..


anyways,, have a a read of that thread then come back here with further questions ;)
__________________
No. NO!.. I Do NOT Work for Corsair. Just a User that's here in his own time that's trying to help YOU!


Last edited by Zotty; 02-23-2018 at 05:06 AM.
Reply With Quote


  #3  
Old 02-23-2018, 10:35 AM
Chuckls Chuckls is offline
Registered User
Chuckls's PC Specs
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 5
POST ID # = 941912
Chuckls Reputation: 12
Default

Okay. I have a spare RGB hub, but i don't have an extra LED cable to attach it to my commander pro. Would i need to buy a LINK accessories package in order to get one?
Reply With Quote


  #4  
Old 02-23-2018, 10:38 AM
Zotty's Avatar
Zotty Zotty is offline
iCue βeta Team
Zotty's PC Specs
 
Join Date: Apr 2017
Location: South Staffordshire, England, UK
Posts: 1,749
POST ID # = 941913
Zotty Reputation: 49
Default

I thought you got 2 of those cables with the CoPro?
__________________
No. NO!.. I Do NOT Work for Corsair. Just a User that's here in his own time that's trying to help YOU!

Reply With Quote


  #5  
Old 02-23-2018, 11:55 AM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
iCue βeta Team Green
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 4,423
POST ID # = 941926
DevBiker Reputation: 69
Default

Quote:
Originally Posted by Zotty View Post
I thought you got 2 of those cables with the CoPro?
Yes, the CoPro should have two of them. They are three-pin cables with only 2 wires. They are easy to miss in the mass of cables that come with the CoPro.

Alternatively, you can always make your own. Parts list is linked below.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote


  #6  
Old 02-23-2018, 07:46 PM
Chuckls Chuckls is offline
Registered User
Chuckls's PC Specs
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 5
POST ID # = 941981
Chuckls Reputation: 12
Default

RESOLVED. Adding in the second hub resolved it, and thankfully I Got all fans sync'd with some rainbow stuff. Will have to splurge for some LL fans though. These HD120s look outdated :p
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.