The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Alternate Language Support >  Spanish Language Support > Ventilación y refrigeración (Cooling)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 04-16-2018, 05:38 PM
tobiovago tobiovago is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 7
POST ID # = 950621
tobiovago Reputation: 10
Default Problemas con Leds de ventiladores HD

Buenas tengo problemas instale el Commander pro y 4 ventiladores Corsair HD 120 y 2 ventiladores Corsair HD 140, los ventiladores funcionan pero ni un led enciende espero alguien pueda ayudarme... De antemano gracias por su tiempo
Attached Images
File Type: jpg IMG_20180416_160926243.jpg (3.86 MB, 139 views)
File Type: jpg IMG_20180416_160950848.jpg (3.35 MB, 123 views)
File Type: jpg IMG_20180416_160958707.jpg (2.68 MB, 107 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 04-16-2018, 11:41 PM
tobiovago tobiovago is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 7
POST ID # = 950666
tobiovago Reputation: 10
Default

Segui el siguiente post:
http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=171298

Sin embargo solo logre hacer funcionar 1 ventilador pero los otros 5 siguen sin funcionar inclusive utilice 2 HUBs para los leds y nada, por favor hay alguien que pueda ayudarme....
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.