The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Power Supplies

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-19-2019, 01:54 PM
Spiff1 Spiff1 is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 1
POST ID # = 990514
Spiff1 Reputation: 10
Default HX1000i - I think my 12v cable came with the wrong plug - does not fit PSU side

Hi everyone

I just got a HX1000i but am having trouble with the EPS/ATX12v 8 pin (4+4) cable.
My motherboard takes two 12v inputs, one 8-pin and the other 4-pin. No issues with the 8pin.
On the 4 pin, I split it in two and connected it to the motheboard. However, on the PSU side, the plug does not fit ANY of the connectors. And it says "CPU" too, just like on the other side.
I have the impression this cable has the wrong plug, CPU on both sides. Anyone can confirm?


Please see photos here: https://imgur.com/a/awnECgc

Last edited by Spiff1; 01-19-2019 at 02:02 PM.
Reply With Quote


  #2  
Old 01-19-2019, 02:39 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
iCue βeta Team Green
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 6,118
POST ID # = 990523
DevBiker Reputation: 83
Default

Oooh ... that doesn't sound right. I would contact support - they should be able to get you the correct cable.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.