The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Solid State Drives (SSD)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-10-2018, 06:24 AM
rosastb rosastb is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 2
POST ID # = 972132
rosastb Reputation: 10
Default MP500 240GB issue no boot

My corsair MP500 force 240GB just died after a month of use? windows not booting, on bios i can see only 0.2GB space on the device, something is wrong!

The last thing I did on my PC was put my PC to sleep (windows 10).
After I woke him up (10 minutes later - I wanted to do something)
He woke up, stuck, throw blue screen of death (windows10 error screen with restart) with windows error of "critical service failed".

after I restart it, there was error of no boot device to use(BIOS).

My computer is brand new, 1 month old.
Sometimes, It was throwing error, then blue screen of death then restart.
Something like 6-12 times since i bought the computer.

Motherboard is gigabyte z370m.
Reply With Quote


  #2  
Old 09-21-2018, 03:15 AM
Corsair Kevin Corsair Kevin is offline
Corsair Employee
Corsair Kevin's PC Specs
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 27
POST ID # = 973630
Corsair Kevin Reputation: 10
Default

What are the full specs of your machine? Also, when did the blue screens begin to show up? Were there any other components you added around the time they started?
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.