The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Notices

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 04-21-2017, 10:45 AM
Psycrow Psycrow is offline
Registered User
Psycrow's PC Specs
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 51
POST ID # = 900124
Psycrow Reputation: 10
Default Led kit and fans colours not working

Hi

I got 6 Hd 120 fans and the node pro kit with led strips and i installed corsair LINK

All the cables should be mounted right..all my lights only glow white now..and i dont see any options for controling the clours or modes..what is wrong here ?
Reply With Quote


  #2  
Old 04-21-2017, 10:52 AM
red-ray red-ray is offline
Banned
red-ray's PC Specs
 
Join Date: May 2014
Location: England (GMT+1)
Posts: 7,155
POST ID # = 900126
red-ray Reputation: 81
Question Which CL4 version?

Which CL4 version? It should be CL 4.6.0.86.

Does the LNP show in in CL4 and in Devices and Printers? Does Device Manager report any errors?

Post screen shots if you are unsure.
Reply With Quote


  #3  
Old 04-21-2017, 11:04 AM
Psycrow Psycrow is offline
Registered User
Psycrow's PC Specs
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 51
POST ID # = 900130
Psycrow Reputation: 10
Default

I use the latest version CL 4,6,0,86

The LNP dont show in LINK "CL4"
There is no errors in device manager.

Trying to find out where in the list i can see the LNP
Reply With Quote


  #4  
Old 04-21-2017, 11:05 AM
Psycrow Psycrow is offline
Registered User
Psycrow's PC Specs
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 51
POST ID # = 900131
Psycrow Reputation: 10
Default

Im using the commander mini boks also..and this box is showing in cl4
Reply With Quote


  #5  
Old 04-21-2017, 11:11 AM
Psycrow Psycrow is offline
Registered User
Psycrow's PC Specs
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 51
POST ID # = 900132
Psycrow Reputation: 10
Default

https://www.dropbox.com/s/sf9uaky24l...Where.png?dl=0

Using danisg windows..where do i look for the Node ?
Reply With Quote


  #6  
Old 04-21-2017, 11:21 AM
Psycrow Psycrow is offline
Registered User
Psycrow's PC Specs
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 51
POST ID # = 900134
Psycrow Reputation: 10
Default

NM im stupid...forgot to connect the node pro to usb power XD
Reply With Quote


  #7  
Old 04-21-2017, 11:39 AM
red-ray red-ray is offline
Banned
red-ray's PC Specs
 
Join Date: May 2014
Location: England (GMT+1)
Posts: 7,155
POST ID # = 900135
red-ray Reputation: 81
Default

The LNP should show in the HID section of Device Manager, but by default it got a name of HID-compliant device which is far from helpful.

It should have a sensible name on Devices and Printers.

If you run my SIV utility and look Menu->Tools->Link Devices it should be there. You could also press [Restart] to set a sensible Device Manager name.

See http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?p=853900 for how to attach a file/screen image to a post.
Reply With Quote


  #8  
Old 04-21-2017, 11:48 AM
Psycrow Psycrow is offline
Registered User
Psycrow's PC Specs
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 51
POST ID # = 900138
Psycrow Reputation: 10
Default Me again..something is wrong with HD 120 fans

For some reason the fans wont light or glow..i have the option LNP in LINK to set each cooler mode and colours but none of the 6 coolers are glowing....im using the latest drivers and the latest firmware for the node pro..maybe that firmware fails ?

I connected all the wires right and using commander mini box...

Only the led strips works fine

The commander mini flashes green and orange on the led...

Firmware fails?

Last edited by Psycrow; 04-21-2017 at 11:53 AM.
Reply With Quote


  #9  
Old 04-21-2017, 12:05 PM
Psycrow Psycrow is offline
Registered User
Psycrow's PC Specs
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 51
POST ID # = 900141
Psycrow Reputation: 10
Default

Disabled the node pro boks and installed the box with 3 bottons for the fans. Now the fans glow again but only on the given modes with that box.

When i install the node pro again then only the LEDs trips glows

What is wrong here ?
Reply With Quote


  #10  
Old 04-21-2017, 12:07 PM
red-ray red-ray is offline
Banned
red-ray's PC Specs
 
Join Date: May 2014
Location: England (GMT+1)
Posts: 7,155
POST ID # = 900142
red-ray Reputation: 81
Default

Why on earth have you created a new thread? This is silly.

http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?p=896837

Also post screen shots
Reply With Quote


  #11  
Old 04-21-2017, 12:14 PM
Psycrow Psycrow is offline
Registered User
Psycrow's PC Specs
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 51
POST ID # = 900143
Psycrow Reputation: 10
Default

Sorry i felt stupid in the old thread because i forgot to wire the usb power. but after i connected the LNP then i wanted to firmware update and i did it. Now the fans wont glow..only when i disable the node pro then they glow fine...

Looking in to ur link atm..im gona try ur solution..brb

Last edited by Psycrow; 04-21-2017 at 12:16 PM.
Reply With Quote


  #12  
Old 04-21-2017, 12:35 PM
Psycrow Psycrow is offline
Registered User
Psycrow's PC Specs
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 51
POST ID # = 900145
Psycrow Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by red-ray View Post
Why on earth have you created a new thread? This is silly.

http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?p=896837

Also post screen shots
Thx alot mister it works !!

I dident update the flash yet but now i will try..if it fails..is there a way to make the software stop asking for new firmware ?
Reply With Quote


  #13  
Old 04-29-2017, 10:12 PM
NJJediZ NJJediZ is offline
Registered User
NJJediZ's PC Specs
 
Join Date: Jan 2017
Location: Crazy Town, NJ, USA
Posts: 4
POST ID # = 901283
NJJediZ Reputation: 10
Default

Okay, I'm having the same problem as Psycrow. Today, 4-29-17, I replaced the static LED fans with 4 HD-120 RGBs and added the LNP kit with 4 RGB LED strips to my i7-4790K gaming rig and when I turned it on, all of the LEDs were in default white (fan & strips). I DL'd the latest version of the Link 4 software (ver. 4.6.0.86). When I fired up the LINK 4 software, it doesn't see the fan LEDs, the LED light strips, or the LNP controller. Pretty much it doesn't see anything involving the LEDs.

I was figuring this was probably due to a defective LNP controller (my latest build lives in a Corsair Crystal Series 570X case and the SP-120 controller that came with the case was defective) so I was going to contact Corsair for an RMA - but as I've been reading through the various posts mentioned in this post - I'm wondering if this is more of a firmware issue and not necessarily a defective LNP controller?

Psycrow - did you ever manage to get your LNP working properly? If yes, what was the answer?

Attached are some pics of the rig with minimal LED lighting and current lighting stuck on white.
Attached Images
File Type: jpg IMG_1181.JPG (1.73 MB, 36 views)
File Type: jpg IMG_1246.JPG (1.42 MB, 33 views)
File Type: jpg IMG_1247 (1).JPG (2.52 MB, 31 views)
File Type: jpg IMG_2224.JPG (2.59 MB, 33 views)
File Type: jpg IMG_2223.JPG (2.04 MB, 28 views)
Reply With Quote


1 members found this post helpful.
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.