The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 5 votes, 4.60 average. Display Modes
  #211  
Old 06-18-2019, 01:19 PM
Boony Boony is offline
Registered User
Boony's PC Specs
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 1
POST ID # = 1008430
Boony Reputation: 10
Default

Just downloaded the client and updated both the client and my K70 SE.2!
I am on a MacBook Pro on Mojave.

As of right now, all the actual letter keys work. When I click space bar it infinitely keeps spacing and the keyboard does not allow any other key presses. The backspace key does not register at all. I don't know what else does not work since these basic things currently don't work, but I'm assuming many other things are not registering correctly.

Any one have any ideas?
Reply With Quote
  #212  
Old 06-19-2019, 07:38 PM
noahboa noahboa is offline
Registered User
 
Join Date: May 2019
Posts: 5
POST ID # = 1008565
noahboa Reputation: 10
Default

Version 3.17.94 is out!

Edit: It won't detect my HS70 headset or Void Wireless headset but my K68 Keyboard is fine

Edit 2: I accidentally cleared my profiles and reset it but I have a file saved from 3.16. I'm freaking out because I spent hours making profiles and they don't work when I try to import the file I previously exported.
ANYONE ABLE TO HELP?????!!!!!

Last edited by noahboa; 06-19-2019 at 07:55 PM.
Reply With Quote
  #213  
Old 06-19-2019, 08:14 PM
noahboa noahboa is offline
Registered User
 
Join Date: May 2019
Posts: 5
POST ID # = 1008568
noahboa Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by stilts mccoy View Post
for those having issues w/ quicktime, i did the following steps:
  • important: backup your profiles!! (and any other files you want catalogued like settings info and logs)
  • quit icue
  • open icue uninstaller
  • select clean up
  • reopen icue
  • if your profiles are gone, import them back in

notes:
  • during all this i had quicktime open and playing a video, but i'm not sure this is necessary.
  • not sure if this fixes vlc

hope this helps.





how do you re-import files? I've been trying for ten minutes and can't get it to work
Reply With Quote
  #214  
Old 06-19-2019, 08:59 PM
BlackScorpion BlackScorpion is offline
Registered User
BlackScorpion's PC Specs
 
Join Date: Dec 2017
Location: New Jersey
Posts: 34
POST ID # = 1008570
BlackScorpion Reputation: 10
Default

I can confirm, that my Void Wireless headset, along with my Harpoon RGB mouse is no longer detected in iCue [ It was detected in the previous version]. Although both still function with my mac, they DO NOT show up in iCue V3.17.94
Reply With Quote
  #215  
Old 06-20-2019, 12:33 AM
noahboa noahboa is offline
Registered User
 
Join Date: May 2019
Posts: 5
POST ID # = 1008587
noahboa Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by noahboa View Post
Version 3.17.94 is out!

Edit: It won't detect my HS70 headset or Void Wireless headset but my K68 Keyboard is fine

Edit 2: I accidentally cleared my profiles and reset it but I have a file saved from 3.16. I'm freaking out because I spent hours making profiles and they don't work when I try to import the file I previously exported.
ANYONE ABLE TO HELP?????!!!!!




I got it to work and re-obtained my files through the user library and application support..
Reply With Quote
  #216  
Old 06-20-2019, 12:38 AM
iMacUser iMacUser is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 2
POST ID # = 1008588
iMacUser Reputation: 10
Default

Still looking for help with this issue. (I assume someone from Corsair frequents this thread?)

Thanks.

Quote:
Originally Posted by iMacUser View Post
First time poster, long-time Corsair user.

I recently added an M65 RGB Elite to a well-loved K70 to complete my Corsair peripheral lineup. Both products are fantastic. I have, however, come across one small issue I need help with.

I'm a Mac user running the latest version of iCUE Beta for MacOS. Try as I might, I can't figure out how to save/update the default profile stored on the M65 itself. I have a customized lighting/dpi/performance profile that works great with iCUE open but vanishes the moment I close the program. I know I have to save the profile to the mouse if I want to use it without running iCUE, but I can't for the life of me figure out how to do this. The PC version of iCUE appears to use a save icon I can't locate on the MacOS Beta.

Am I missing something or is this not yet possible on the Beta?

Thanks for making wonderful products!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.