The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Enthusiasts Section > Forum Rules and General Discussion

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 39 votes, 4.90 average. Display Modes
  #1  
Old 06-16-2005, 11:38 PM
Wired's Avatar
Wired Wired is offline
Administrator
Wired's PC Specs
 
Join Date: Aug 2000
Posts: 32,184
POST ID # = 196234
Wired Reputation: 32
Default System specs now in profiles and posts!!!

As of right now, anyone can go into their User CP and add their system specs to their profile. If you want to add / edit your system specs in your profile or just didn't do it when you first registered, here's how!

1. Click this link to go directly to the PC specs page in your profile, OR go to your User CP and click the link in the left nav menu that is highlighted in the following picture:



This takes you to:




As you can see in this post, whatever specs you list will appear in a dropdown list below your user title. NOTE: YOU MUST LIST YOUR MOTHERBOARD, OTHERWISE NO OTHER SPECS WILL SHOW UP IN THE DROPDOWN!

Have fun!

Current available spec fields:
Motherboard
Processor
Memory
Video Card 1
Video Card 2
Video Card 3
Hard Drive 1
Hard Drive 2
Hard Drive 3
Hard Drive 4
Hard Drive 5
Hard Drive 6
Optical Drive 1
Optical Drive 2
Power Supply
Sound Card
Monitor
Operating System

Any comments?
Attached Images
File Type: jpg menu.JPG (7.7 KB, 4753 views)
File Type: jpg specs.JPG (23.8 KB, 11452 views)
__________________
No, I don't work for Corsair
...you need to flow like a river...
Forum Rules
Admin of this forum / webdesignforums.net / Petri's IT Forum / The Corsair Memory Steam Group
Founder/Creator/Admin of ZE SECRET PROJECT (Coming Soon)

Last edited by Wired; 11-28-2009 at 04:39 PM.
  #2  
Old 06-17-2005, 02:25 AM
Garvin Garvin is offline
Registered User
Garvin's PC Specs
 
Join Date: Apr 2005
Location: Leominster, Massachusetts
Posts: 2,035
POST ID # = 196239
Garvin Reputation: 10
Default

Works Great.
  #3  
Old 06-17-2005, 08:15 AM
Anthos's Avatar
Anthos Anthos is offline
HoH Associate
Anthos's PC Specs
 
Join Date: Aug 2000
Location: Shrewsbuy, MA; USA
Posts: 253
POST ID # = 196256
Anthos Reputation: 10
Send a message via Yahoo to Anthos
Default

Nifty!!!!!

Last edited by Anthos; 06-17-2005 at 08:17 AM.
  #4  
Old 06-19-2005, 03:54 PM
Wired's Avatar
Wired Wired is offline
Administrator
Wired's PC Specs
 
Join Date: Aug 2000
Posts: 32,184
POST ID # = 196617
Wired Reputation: 32
Default

Would you guys also like a separate slot for Corsair memory (listing ALL of the part #s in a menu), and a separate one for non-Corsair memory?
__________________
No, I don't work for Corsair
...you need to flow like a river...
Forum Rules
Admin of this forum / webdesignforums.net / Petri's IT Forum / The Corsair Memory Steam Group
Founder/Creator/Admin of ZE SECRET PROJECT (Coming Soon)
  #5  
Old 06-19-2005, 04:28 PM
rowpie rowpie is offline
Dont ask me, ask google.
rowpie's PC Specs
 
Join Date: Nov 2003
Location: Bonnie Scotland
Posts: 497
POST ID # = 196620
rowpie Reputation: 10
Default

Dont know if its needed, can't quite picture what you mean though. You can of course just impliment it and then its up to people to use it if they want. I mean you could put 10 hdd spaces but people only use what they need.

Whatever you think mate try it and we'll let you know.
__________________
Rowpie of the Scottish Boinc Team - http://www.tsbt.co.uk
  #6  
Old 06-19-2005, 05:43 PM
Wired's Avatar
Wired Wired is offline
Administrator
Wired's PC Specs
 
Join Date: Aug 2000
Posts: 32,184
POST ID # = 196630
Wired Reputation: 32
Default

There's just so many people getting all the part #s right for everything EXCEPT for their memory. It's friggin frustrating lol. As for the Corsair memory part, it'd just be a dropdown menu in the PC specs page instead of a text box. There's a lot though, eheh.

Come to think of it, benchmarking specs could also be listed in there as well... hrm....
__________________
No, I don't work for Corsair
...you need to flow like a river...
Forum Rules
Admin of this forum / webdesignforums.net / Petri's IT Forum / The Corsair Memory Steam Group
Founder/Creator/Admin of ZE SECRET PROJECT (Coming Soon)

Last edited by Wired; 06-19-2005 at 05:53 PM.
  #7  
Old 06-20-2005, 09:42 AM
Mitchell Mitchell is offline
Founder of this forum
Mitchell's PC Specs
 
Join Date: Aug 2000
Location: Ivyland, PA
Posts: 305
POST ID # = 196695
Mitchell Reputation: 10
Default

Love it. If I only I was energetic enough to lookup all the model #'s for everything I'd be all set. heh
  #8  
Old 06-20-2005, 07:11 PM
Wired's Avatar
Wired Wired is offline
Administrator
Wired's PC Specs
 
Join Date: Aug 2000
Posts: 32,184
POST ID # = 196865
Wired Reputation: 32
Default

Quote:
Originally Posted by Mitchell
Love it. If I only I was energetic enough to lookup all the model #'s for everything I'd be all set. heh
Come on Mitchell, YOU of all people had damn well better know what model of Corsair memory you have...
__________________
No, I don't work for Corsair
...you need to flow like a river...
Forum Rules
Admin of this forum / webdesignforums.net / Petri's IT Forum / The Corsair Memory Steam Group
Founder/Creator/Admin of ZE SECRET PROJECT (Coming Soon)
  #9  
Old 06-20-2005, 07:41 PM
CMC_SAVAGE's Avatar
CMC_SAVAGE CMC_SAVAGE is offline
Old School HoH'ers
 
Join Date: Nov 2003
Location: CAPE MAY, NJ
Posts: 2,306
POST ID # = 196888
CMC_SAVAGE Reputation: 10
Default

Can you make it so the specs can be Hyperlinked?
I fooled with it the other day but could'nt get it to work.
Hack on Admin end????
  #10  
Old 06-20-2005, 07:53 PM
Wired's Avatar
Wired Wired is offline
Administrator
Wired's PC Specs
 
Join Date: Aug 2000
Posts: 32,184
POST ID # = 196892
Wired Reputation: 32
Default

Quote:
Originally Posted by CMC_SAVAGE
Can you make it so the specs can be Hyperlinked?
I fooled with it the other day but could'nt get it to work.
Hack on Admin end????
I hacked just about everything lol!

Make them so that users can link them to anything, or to something in particular...
__________________
No, I don't work for Corsair
...you need to flow like a river...
Forum Rules
Admin of this forum / webdesignforums.net / Petri's IT Forum / The Corsair Memory Steam Group
Founder/Creator/Admin of ZE SECRET PROJECT (Coming Soon)
  #11  
Old 06-20-2005, 11:10 PM
cesiel1990's Avatar
cesiel1990 cesiel1990 is offline
Registered User
cesiel1990's PC Specs
 
Join Date: Jun 2005
Location: Detroit
Posts: 20
POST ID # = 196923
cesiel1990 Reputation: 10
Send a message via AIM to cesiel1990
Important

Quote:
Originally Posted by Wired
Would you guys also like a separate slot for Corsair memory (listing ALL of the part #s in a menu), and a separate one for non-Corsair memory?
YES, deffinetly i needed it today!!
  #12  
Old 06-20-2005, 11:19 PM
Wired's Avatar
Wired Wired is offline
Administrator
Wired's PC Specs
 
Join Date: Aug 2000
Posts: 32,184
POST ID # = 196925
Wired Reputation: 32
Default

Hehe, ok ok! I'm trying to figure out a good way to do it. Probably a combination of dropdowns:

1 for # of sticks
1 for TwinX (yes/no)
1 for XPERT (yes/no)
1 for product line (XMS / VS / SS)
1 for DDR type (DDR1 / DDR2)
1 for size of memory stick
1 for DDR speed
1 for memory class (C2 / C25 / LL / XL / nothing)
1 for pretty options (none / PT / PRO)
1 space to type in for versions (as some people are mismatching their memory)

Sounds easy, but combining it with the current setup AND integrating it with vB will be interesting. vBulletin 3.5's due out soon, and that's gonna force me to re-write this hack (due to vB 3.5 changing certain things substantially). Fortunately there's good reasons for what they're doing, so I don't really mind.
__________________
No, I don't work for Corsair
...you need to flow like a river...
Forum Rules
Admin of this forum / webdesignforums.net / Petri's IT Forum / The Corsair Memory Steam Group
Founder/Creator/Admin of ZE SECRET PROJECT (Coming Soon)
  #13  
Old 06-23-2005, 08:14 PM
CMC_SAVAGE's Avatar
CMC_SAVAGE CMC_SAVAGE is offline
Old School HoH'ers
 
Join Date: Nov 2003
Location: CAPE MAY, NJ
Posts: 2,306
POST ID # = 197583
CMC_SAVAGE Reputation: 10
Default

Well I guess someone could misdirect a link..........
My thinking was a link to the actual product spec page.
Thought it might save us some time and speed up response time
  #14  
Old 06-23-2005, 10:56 PM
Wired's Avatar
Wired Wired is offline
Administrator
Wired's PC Specs
 
Join Date: Aug 2000
Posts: 32,184
POST ID # = 197597
Wired Reputation: 32
Default

Quote:
Originally Posted by CMC_SAVAGE
Well I guess someone could misdirect a link..........
My thinking was a link to the actual product spec page.
Thought it might save us some time and speed up response time
Link to this?
http://www.houseofhelp.com/v2/member.php?userid=14813
__________________
No, I don't work for Corsair
...you need to flow like a river...
Forum Rules
Admin of this forum / webdesignforums.net / Petri's IT Forum / The Corsair Memory Steam Group
Founder/Creator/Admin of ZE SECRET PROJECT (Coming Soon)
  #15  
Old 07-21-2005, 11:35 AM
Absorbine_Sr's Avatar
Absorbine_Sr Absorbine_Sr is offline
Headphone Geek
Absorbine_Sr's PC Specs
 
Join Date: Aug 2000
Location: Hell... no, wait, it's Indiana... um, well, nevermind.
Posts: 121
POST ID # = 202996
Absorbine_Sr Reputation: 10
Default

Hey Wired, I'd like a slot for Monitor(s). Anyone else?

A_Sr.
__________________
A proud smartass since 1958.
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.