The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 04-05-2016, 04:33 PM
Scrambled Eggs Scrambled Eggs is offline
Registered User
Scrambled Eggs's PC Specs
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 1
POST ID # = 845663
Scrambled Eggs Reputation: 10
Default Creating a shortcut for my k70

I want to create a shortcut that launches a AHK script, but I don't know how to assign the keys to execute it. I know how to link the script, but I don't see where to set the keys up. Any help would be greatly appreciated!
EDIT: I don't want to bind the shortcut to just one key, I'm looking to have a key macro set it off, is that even possible?

Last edited by Scrambled Eggs; 04-05-2016 at 04:56 PM.
Reply With Quote


  #2  
Old 04-06-2016, 09:00 AM
terabyte's Avatar
terabyte terabyte is offline
The Crazy Developer
terabyte's PC Specs
 
Join Date: Sep 2014
Location: Italy
Posts: 4,361
POST ID # = 845782
terabyte Reputation: 44
Default

You can convert the AHK script to an exe file (I believe the program allows this?) and then remap the key on your keyboard to run the EXE file. Would that work?
Reply With Quote


Reply

Tags
k65, k70, k90, rgb, shortcut

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.