The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-24-2016, 02:43 AM
slyphnier slyphnier is offline
Registered User
slyphnier's PC Specs
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 42
POST ID # = 863845
slyphnier Reputation: 10
Default H80i v2 quality control?

Dear corsair

Let me straight to the point
1st h80i have noisy pumps.. I rma-ed

2nd unit last 2-3 month suddenly pump failing..
While my pc running overnight, it suddenly shutdown because overheating
One pipe/tube hot ... another really cold...bios showing cpu fan(pump) speed 0
Tried shacking, reseating but as the cpu fan speed stay 0 the cpu temp rise fast from 60 to 90+ in few secs

Is this just my bad luck? Or corsair product quality downgrading?

Even corsair have easy rma service.. but if the product failing many times, it not worth the down time + possible hardware damage
Hope the 3rd will last good time... or no more corsair product for me

Last edited by slyphnier; 07-24-2016 at 02:48 AM.
Reply With Quote


  #2  
Old 07-24-2016, 05:20 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,350
POST ID # = 863856
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

Probably unlucky as it is not a common to see replacement units failing so soon.

If you haven't done so already, let Corsair know that you have replaced the cooler before and provide the previous RMA numbers. By doing this, Corsair may cover the return shipping of your unit as well.
Reply With Quote


  #3  
Old 10-24-2016, 04:15 AM
slyphnier slyphnier is offline
Registered User
slyphnier's PC Specs
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 42
POST ID # = 876605
slyphnier Reputation: 10
Default

For real corsair
3rd unit and another pump failure just now....

So the pump only last like 2-3months and it just dead without any reason
Reply With Quote


  #4  
Old 10-24-2016, 04:33 AM
slyphnier slyphnier is offline
Registered User
slyphnier's PC Specs
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 42
POST ID # = 876606
slyphnier Reputation: 10
Default


Is the any orentation issue causing pump failure?
I am installing h80i like this and twice pump failure in almost same usage time
(2-3months of usage )
Reply With Quote


Reply

Tags
fail, h80i, issue, pump, quality

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.