The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-23-2019, 01:19 PM
TonyMontana TonyMontana is offline
Registered User
 
Join Date: May 2019
Posts: 4
POST ID # = 1005474
TonyMontana Reputation: 10
Default Ll120

Corsair LL120 RGB 3 Fan Pack with Lighting Node PRO 120mm came without the cable that connects lighting node pro with hub. i cant find this cable separately nowhere. like jesus .. any solution to this problem or if i can find somewhere to buy the cable ? its really frustating !
Reply With Quote


  #2  
Old 05-23-2019, 04:00 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
iCue βeta Team Green
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 6,955
POST ID # = 1005488
DevBiker Reputation: 83
Default

If you want to build your own cables, you can check out http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=174759. The Fan Hub cable is 2 wires/3 pins. It should be in that box. Doesn't hurt to try contacting Corsair Support.

Or if you just want to buy them, you can get them here: https://www.ebay.com/str/piratedogtech.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote


  #3  
Old 05-23-2019, 04:27 PM
TonyMontana TonyMontana is offline
Registered User
 
Join Date: May 2019
Posts: 4
POST ID # = 1005496
TonyMontana Reputation: 10
Default

so the ebay link cable is working just fine even tho its not the official ? i mean is it tested ?
Reply With Quote


  #4  
Old 05-23-2019, 04:31 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
iCue βeta Team Green
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 6,955
POST ID # = 1005497
DevBiker Reputation: 83
Default

I have several cables from there - they work as advertised. And they've got all positive feedback. You can always ask the seller ...
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote


  #5  
Old 05-23-2019, 05:47 PM
Zotty's Avatar
Zotty Zotty is offline
iCue βeta Team
Zotty's PC Specs
 
Join Date: Apr 2017
Location: South Staffordshire, England, UK
Posts: 2,764
POST ID # = 1005506
Zotty Reputation: 52
Default

I can also vouch for the cables from that store... they do what it says on the tin :)
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.