The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-12-2019, 07:37 PM
kvar14 kvar14 is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 1
POST ID # = 997457
kvar14 Reputation: 10
Default Repeating Macros With Onboard Memory?

Any way to get a macro to repeat using only the onboard storage and not the CUE main profiles? I lose those options when I go to edit the onboard profiles. I've also tried chaining macro 1 to trigger macro 2 to trigger back to macro 1 but it doesn't seem to let you use a keystroke that assigned to a macro trigger spot in the actual macro itself. Any other ideas?
Reply With Quote


  #2  
Old 03-13-2019, 02:01 PM
xMacias xMacias is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 273
POST ID # = 997581
xMacias Reputation: 20
Default

I believe you will need the software to perform more complicated macros such as what you described.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.