The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #16  
Old 05-19-2019, 07:55 AM
c-attack c-attack is offline
Registered User
c-attack's PC Specs
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 8,269
POST ID # = 1004994
c-attack c-attack Reputation: 103
Default

It shouldn't and can google up any radiator test you like and see you need to drop to about 1/3 your maximum flow rate to see to start seeing clear differences in temperature even at 300W. You are consuming less than that and so the difference should be very difficult to detect without serious equipment. I wonder if it is related to the overall temperature sensor issues?

Quote:
Originally Posted by Glzmo View Post
The question is, does anybody have the older firmware and is it possible to flash it back?
Same as the original answer. Contact Corsair through the Ticket System and ask for it. Someone here may have a local copy, but I don't think they would appreciate a public posting. Not a great idea to have people randomly flashing firmware when it does not need to be done.
Reply With Quote


1 members found this post helpful.
  #17  
Old 05-21-2019, 07:00 PM
lady_may_cry lady_may_cry is offline
Registered User
lady_may_cry's PC Specs
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 10
POST ID # = 1005296
lady_may_cry Reputation: 10
Default

just updated the ICUE to latest version and everything still the same...

Reply With Quote


  #18  
Old 05-22-2019, 06:32 AM
SVEJEDAN SVEJEDAN is offline
Registered User
SVEJEDAN's PC Specs
 
Join Date: May 2019
Posts: 7
POST ID # = 1005351
SVEJEDAN Reputation: 10
Default

my pc just crashed with a kernel mode trap or something, assuming its due to the firmware upgrade i was having issues with. hopefully my cpu isnt damaged due to corsairs faulty firmware upgrade.

ordered another cpu cooler, hope it comes soon so i dont need to hop on my old pc/
Reply With Quote


  #19  
Old 05-22-2019, 08:01 AM
Glzmo's Avatar
Glzmo Glzmo is offline
A Mighty CORSAlR™
Glzmo's PC Specs
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 154
POST ID # = 1005359
Glzmo Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by SVEJEDAN View Post
my pc just crashed with a kernel mode trap or something, assuming its due to the firmware upgrade i was having issues with. hopefully my cpu isnt damaged due to corsairs faulty firmware upgrade.
I've also experienced such a Kernel Mode Trap BSOD after updating the firmware of my H115i RGB Platinum to v1.01.15 (sadly, the system couldn't complete the memory dump to analyze either). It only happened once so I originally discarded it as a fluke, but since you brought it up and I hadn't changed anything else about my system before this happened, it very well could be that the new firmware is causing such a BSOD.

From what I can see from glancing at your System specs, the common denominator between our systems besides the Platinum cooler seems that we're both on Intel Core i9 9900K CPUs with Z390 chipset mainboards and GeForce RTX 2080 Ti video cards.

Has anybody else been experiencing this?
__________________

Last edited by Glzmo; 05-24-2019 at 10:17 PM.
Reply With Quote


  #20  
Old 05-22-2019, 05:52 PM
Corsair Mike's Avatar
Corsair Mike Corsair Mike is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 121
POST ID # = 1005415
Corsair Mike Reputation: 10
Default

Hi lady_may_cry,

Please PM me and I can provide the firmware file over email. Just a heads up we did make some important fixes to the firmware with this update and you will lose those by going back. We are investigating the reported pump speed change though.
Reply With Quote


  #21  
Old 05-26-2019, 06:46 PM
mc6415 mc6415 is offline
Registered User
mc6415's PC Specs
 
Join Date: Apr 2019
Location: Cornwall, UK
Posts: 5
POST ID # = 1005826
mc6415 Reputation: 10
Default

Thought I was going mad with the change, however mines dropped a bit more again only a tiny bit though, I was getting between 2800-2850 before and now it's dropped to around 2750 or so.
Reply With Quote


  #22  
Old 05-26-2019, 11:48 PM
lady_may_cry lady_may_cry is offline
Registered User
lady_may_cry's PC Specs
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 10
POST ID # = 1005844
lady_may_cry Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Corsair Mike View Post
Hi lady_may_cry,

Please PM me and I can provide the firmware file over email. Just a heads up we did make some important fixes to the firmware with this update and you will lose those by going back. We are investigating the reported pump speed change though.
I already PM my email to you, please check your inbox...
Reply With Quote


  #23  
Old 05-28-2019, 06:08 PM
lady_may_cry lady_may_cry is offline
Registered User
lady_may_cry's PC Specs
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 10
POST ID # = 1006032
lady_may_cry Reputation: 10
Default

It is so good to see it back to 3000 rpm guys!




Corsair just sent me the previous firmware to reflash and it worked like a charm... If you guys need this firmware, just PM me via forum and I will send it to you... But remember, just do this with your own risk and I will not responsible for anything wrong could occur for your cooler...
Reply With Quote


  #24  
Old 05-29-2019, 06:10 AM
c-attack c-attack is offline
Registered User
c-attack's PC Specs
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 8,269
POST ID # = 1006096
c-attack c-attack Reputation: 103
Default

Quote:
Originally Posted by lady_may_cry View Post
...But remember, just do this with your own risk and I will not responsible for anything wrong could occur for your cooler...
That’s exactly right and once again, the difference in speed has zero affect on temperature while dumping the other improvements. Some measure of risk for a step backwards because you like rounded numbers.
Reply With Quote


Reply

Tags
firmware, h100i, issue, platinum rgb, pump power

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.