The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 06-13-2018, 01:10 PM
loblob7 loblob7 is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 1
POST ID # = 958926
loblob7 Reputation: 10
Default Is it possible to make a macro from CUE to stay on a certain application only?

For example, when I'm playing my game I use a keyboard macro for it to do a certain attack over and over again, but once I click off the game, the macro goes to the application I clicked, for example google chrome. Is there an option to make a macro stay locked on a certain application?
Reply With Quote


  #2  
Old 06-13-2018, 02:25 PM
hastegag hastegag is offline
Registered User
hastegag's PC Specs
 
Join Date: Dec 2016
Location: Northeast US
Posts: 669
POST ID # = 958942
hastegag Reputation: 20
Default

I think assigning a profile to an application should work? I just tried it.
Reply With Quote


  #3  
Old 06-13-2018, 04:15 PM
Corsair Calico Jack's Avatar
Corsair Calico Jack Corsair Calico Jack is online now
Registered User
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 160
POST ID # = 958959
Corsair Calico Jack Reputation: 10
Default

Hi Loblob7,

I'm assuming you have the profile mapped to the program? You can always create a profile not mapped to the program, and then switch profiles manually when you're not using it. Otherwise, the profile will switch once you change focus to another program.
Reply With Quote


Reply

Tags
cue, keyboard, macro

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.