The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE)

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #46  
Old 07-17-2017, 01:16 PM
rongtw rongtw is offline
Registered User
rongtw's PC Specs
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 36
POST ID # = 912089
rongtw Reputation: 10
Default

i have tried my Mouse in all usb ports , it makes no difference :(
Reply With Quote


  #47  
Old 07-17-2017, 02:27 PM
Corsair James's Avatar
Corsair James Corsair James is offline
CUE Product Manager
 
Join Date: Oct 2013
Location: Fremont, CA
Posts: 4,119
POST ID # = 912114
Corsair James Reputation: 41
Default

Quote:
Originally Posted by rongtw View Post
i have tried my Mouse in all usb ports , it makes no difference :(
Are you still using the MAXIMUS VII Hero? We have this board and can't reproduce your issue. Are you on the latest BIOS for this unit?
__________________

CORSAIR ONE - PC Redefined
http://www.corsair.com/en-us/landing/one
Reply With Quote


  #48  
Old 07-17-2017, 02:36 PM
rongtw rongtw is offline
Registered User
rongtw's PC Specs
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 36
POST ID # = 912115
rongtw Reputation: 10
Default

Corsair James , yes still same board Bios is 3201 03/03/2017
as a matter of interest i bought the mouse from Scan as a factory refurb unit ? maybe it had the problem before ? i will ask them
Reply With Quote


  #49  
Old 07-18-2017, 12:45 PM
rongtw rongtw is offline
Registered User
rongtw's PC Specs
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 36
POST ID # = 912266
rongtw Reputation: 10
Default

Corsair James , Scan say hardware should be fine Uninstall CUE and try .
Yes it works without CUE
So i reinstall CUE and hay ho its back again :( its definately CUE problem .
I have Corsair Link installed is there a possible conflict there ?
version 4.8.0.82
Reply With Quote


  #50  
Old 07-18-2017, 12:58 PM
Aremes's Avatar
Aremes Aremes is offline
Registered User
Aremes's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 4
POST ID # = 912271
Aremes Reputation: 10
Default

Can't be Corsair Link, as I get the disconnect sound and don't have a Corsair Link.
Reply With Quote


  #51  
Old 07-20-2017, 12:57 PM
rongtw rongtw is offline
Registered User
rongtw's PC Specs
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 36
POST ID # = 912613
rongtw Reputation: 10
Default

hi an odd thing last night , i got a few disconections went ito CUE and saw this ???
Attached Images
File Type: png Capture 1.PNG (805.5 KB, 57 views)
File Type: png Capture.PNG (293.1 KB, 38 views)

Last edited by rongtw; 07-21-2017 at 02:18 PM. Reason: new capture
Reply With Quote


  #52  
Old 08-13-2017, 03:43 AM
rongtw rongtw is offline
Registered User
rongtw's PC Specs
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 36
POST ID # = 915970
rongtw Reputation: 10
Default

still no fix for this ?
Reply With Quote


Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.