The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #31  
Old 03-09-2019, 01:00 PM
BlaiseP's Avatar
BlaiseP BlaiseP is offline
Registered User
BlaiseP's PC Specs
 
Join Date: Mar 2009
Location: Sydney, Australia
Posts: 86
POST ID # = 996978
BlaiseP Reputation: 23
Default

Quote:
Originally Posted by Myler709x View Post
All of a sudden my k95p isn't detected.
Detected in ICUE or my the system? If it's ICUE, move it to a different USB port (so it renumberates), had the same problem last week and that action fixed the problem.
Reply With Quote
  #32  
Old 03-10-2019, 07:47 AM
Bionic Bionic is offline
Registered User
 
Join Date: May 2014
Posts: 12
POST ID # = 997070
Bionic Reputation: 10
Default

Hello, I have a custom curve when I save a sensor that is applied but after a short time r (restart the computer etc.) returns to the default sensor, what is the problem because it is not saved?
Reply With Quote
  #33  
Old 03-12-2019, 02:36 PM
jumpsup jumpsup is offline
Registered User
jumpsup's PC Specs
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 1
POST ID # = 997414
jumpsup Reputation: 10
Default

In Corsair link, I could see the temperature of other manufacturers' RAM, so I could control the rpm by using it as a target. but icue, only corsair ram will support temperature monitoring. When will I add another manufacturer ram temperature monitoring function in that icue?
Reply With Quote
  #34  
Old 03-13-2019, 06:30 PM
RecklessCoding RecklessCoding is offline
Registered User
RecklessCoding's PC Specs
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 13
POST ID # = 997630
RecklessCoding Reputation: 10
Default

I am having an issue with iCUE and Ironclaw. If I am using the Ironclaw the moment iCUE starts and switches the mouse from its built-in HW profile to the one defined in iCUE, the mouse will stop responding.
I managed to recreate this both on starting the machine after sleep and a proper restart. I already tried to uninstall/reinstall iCUE, different profiles, etc.
Reply With Quote
  #35  
Old 03-14-2019, 05:45 AM
konker konker is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 7
POST ID # = 997675
konker Reputation: 10
Default

turbobost is locked to 4.7 Ghz in i9 9900K when iCue is open, if I close the iCue it's unlocked, this measurements taked with HWinfo64 v6.02 the same measurements with HWMonitor v1.39
Reply With Quote
  #36  
Old 03-14-2019, 06:36 PM
Glzmo Glzmo is offline
Registered User
Glzmo's PC Specs
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 74
POST ID # = 997751
Glzmo Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by konker View Post
turbobost is locked to 4.7 Ghz in i9 9900K when iCue is open, if I close the iCue it's unlocked, this measurements taked with HWinfo64 v6.02 the same measurements with HWMonitor v1.39
Try to set your AVX offset to 0 in your BIOS (or equivalent option on your mainboard).
Reply With Quote
  #37  
Old 03-15-2019, 04:28 AM
konker konker is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 7
POST ID # = 997786
konker Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Glzmo View Post
Try to set your AVX offset to 0 in your BIOS (or equivalent option on your mainboard).
same thing happens, the problem is the iCue, if I close iCue, i9 max Ghz is unlocked, when i open iCue i9 max Ghz is locked to 4.7 Ghz
Reply With Quote
  #38  
Old 03-18-2019, 12:42 PM
burnteskimos42 burnteskimos42 is offline
Registered User
burnteskimos42's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 13
POST ID # = 998156
burnteskimos42 Reputation: 10
Default

Hey, guys, you've had issues with disconnects on the Platinum coolers for 5 months now. You need to either get us a fix, or start handing out refunds. This is getting really old really quick. Quit screwing around with the lighting effects and give us a fix for the cooler we paid nearly $200 for.
Reply With Quote
  #39  
Old 03-18-2019, 02:48 PM
PJH's Avatar
PJH PJH is offline
Registered User
PJH's PC Specs
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 166
POST ID # = 998169
PJH Reputation: 14
Default

Hey, hey!

3.14 will address the disconnects and baring any major delays, should be out in a week or two.
Reply With Quote
  #40  
Old 03-18-2019, 02:53 PM
momorious's Avatar
momorious momorious is offline
Registered User
momorious's PC Specs
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 209
POST ID # = 998170
momorious Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by PJH View Post
Hey, hey!

3.14 will address the disconnects and baring any major delays, should be out in a week or two.
And you know this how? Source? Obviously you are not a Corsair employee..?!
Reply With Quote
  #41  
Old 03-18-2019, 05:13 PM
Inheritance's Avatar
Inheritance Inheritance is offline
βetα Nayn Cat
 
Join Date: Jul 2013
Location: Somewhere in Texas
Posts: 5,314
POST ID # = 998192
Inheritance Reputation: 41
Default

Quote:
Originally Posted by momorious View Post
And you know this how? Source? Obviously you are not a Corsair employee..?!
I made that statement on Reddit. The disconnecting issue with the Plat coolers should be fixed in 3.14. I do not have a release date as that is out of my control, but internal testing has been positive.

Sorry about the issues, it should be patched soon.
__________________
Colors of the RAINBOW shine so bright!
USER IS NOT A CORSAIR EMPLOYEE
Come Join My Discord =(^.^)= [iCUE Guide]
Corsair USER Forums is NOT Corsair Tech Support
Reply With Quote
  #42  
Old 03-20-2019, 02:07 PM
Sailordude9980 Sailordude9980 is offline
Registered User
Sailordude9980's PC Specs
 
Join Date: Jun 2015
Location: San Diego
Posts: 64
POST ID # = 998344
Sailordude9980 Reputation: 10
Question Can I be an icue beta tester?

Having a lot of issues with icue software. Im pretty tech savy. Can i be a beta tester for upcoming versions of icue?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.